ÖNTÜRK’ÜN HEDEFİ HATAY GENELİNDE 1000 KM YOL

ÖNTÜRK’ÜN HEDEFİ HATAY GENELİNDE 1000 KM YOL

ABONE OL
23 Temmuz 2024 21:30
ÖNTÜRK’ÜN HEDEFİ HATAY GENELİNDE 1000 KM YOL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Mehmet Öntürk’ün yıl sonuna kadar 1000 kilometrelik yol yapılacak hedefi doğrultusunda şehrin dört bir yanında yol çalışmalarına hız verdi.

HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı il genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğini arttırmak, trafikte güvenli ve konforlu seyahat etmelerini sağlamak amacıyla başlatılan yol çalışmalarına devam ediyor. Ekipler bu kapsamda İskenderun Sakarya ve Yunus Emre Mahalleleri ile Dörtyol Kuzuculu Mahallesi Abdullah Karaca Caddesi üzerinde gerçekleştirdiği yol çalışmalarını tamamladı.

HBB ekipleri tarafından 2 ilçede başlatılan çalışmalar kapsamında toplamda 2500 metre uzunluğundaki yollarda gerçekleştirilen zemin düzeltme ve beton asfalt seriminin ardından yol çizgileri de çekilerek yollar vatandaşların hizmetine sunuldu.

BAŞKAN ÖNTÜRK’ÜN HEDEFİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

HBB Yetkilileri, Başkan Mehmet Öntürk’ün “yıl sonuna 1000 kilometre yol yapacağız” sözünden hareketle yoğun bir program yürüttüklerini belirterek, il genelinde ihtiyaç olan bölgelerde Hatay’a yakışır modern yollar oluşturmak hedefiyle çalıştıklarını ifade etti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP