ONURCAN’IN HAYALİNİ AİLESİ VE KOMŞULARI GERÇEKLEŞTİRDİ

ONURCAN’IN HAYALİNİ AİLESİ VE KOMŞULARI GERÇEKLEŞTİRDİ

ABONE OL
14 Mayıs 2024 14:31
ONURCAN’IN HAYALİNİ AİLESİ VE KOMŞULARI GERÇEKLEŞTİRDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Antakya ilçesinde ailesiyle birlikte konteynerde yaşayan Onurcan Vurgun’un askerlik hayalini annesi ve komşuları gerçeğe dönüştürdü.

1 günlük temsili askerlik yapacak olan Onurcan’a kına gecesi düzenleyen ailesi, komşularıyla bir araya gelerek Onurcan’a unutamayacağı bir akşam yaşattı. Kına gecesinde düzenlenen eğlenceye tüm konteyner kent ortak olurken, anne Fatma Vurgun’un hayalleri gerçek oldu. Türkülerin söylendiği, halayların çekildiği kına gecesine konteyner kent sakinleri de eşlik etti. Kına gecesinde Onurcan’ın annesi Fatma ve babası Aşır Vurgun duygusal anlar yaşadı.

“RABBİME ŞÜKÜR BUGÜN KINASINI YAPTIK, GÖZÜMÜZDE KALMADI”

Anne Fatma Vurgun, evladına düzenlenen kına gecesi sonrası çok mutlu olduğunu belirterek “İki evladım var, birisi Onurcan. Rabbime şükür bugün kınasını yaptık, gözümüzde kalmadı. Bir gün de olsa vatana, millete hayırlı olur inşallah. Çok mutluyum bir anne olarak. Onurcan 26 yaşında, çok güzel bir duygu. Tüm konteyner kent, eş, dost ve akrabalarımız Onurcan’ın kınasına geldiler. Çok mutlu olduk oğlum da ben de” dedi.

Baba Aşir Vurgun da duygusal anlar yaşayarak “Onurcan ikinci evladımız. Çok şükür bu günlerimize geldiğimiz için. Askerliğini özel olduğu için 1 gün yapacak. Rabbim nasip ederse. Çok mutluyum” dedi.

Onurcan Vurgun’u ziyaret eden gazetemiz imtiyaz sahibi Recep Çaylı da gence vatani görevinde başarı dileklerini ileterek her daim ailesinin ve kendisinin yanında olduğunu aktardı.

Haber: Şahin ÇAYLI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP