ÖZEL: HATAY’IN DERDİ BİZİM DERDİMİZDİR

ÖZEL: HATAY’IN DERDİ BİZİM DERDİMİZDİR

ABONE OL
11 Eylül 2024 20:36
ÖZEL: HATAY’IN DERDİ BİZİM DERDİMİZDİR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, Hatay’ın derdinin kendi derdi olduğunu belirterek Hatay’ı ayağa kaldırma konusunda kararlı olduklarını kaydetti.

Milletvekili Özel; “21’inci yüzyılın en büyük deprem dönüşüm seferberliğini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Hatay’ımızda, ekiplerimizle birlikte el ele yürütüyoruz. Hatay’ımızın ayağa kalkması bizim derdimiz, bizim davamızdır. Hatay’daki her bir kardeşim, bize depremde kaybettiğimiz şehitlerimizin emanetidir. Vatandaşlarımızın hedeflerini ve hayallerini inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hep birlikte gerçekleştireceğiz. Hataay’ımız güçlü altyapısı, konutları, sanayisi ve turizmiyle bölgenin lider şehirleri konumuna gelecek. Bu bölge Türkiye’nin kalkınma ve refah bölgesi olarak anılacak. Asrın felaketini biz yaşadık, asrın kalkınmasını vatandaşlarımızla birlikte başaracağız.” diye konuştu.

“BEN DE SİZLERİN BİR KARDEŞİ, BİR EVLADIYIM”

Milletvekili Özel açıklamalarını şu ifadelerle sonlandırdı; “Ben Hataylı hemşehrilerimin bir kardeşi olarak ve Hataylı kardeşlerimizin ihtiyacını giderecek bir kişi olarak buradayız. Kardeşlerimizin yanındayız, dizinin dibindeyiz. İnşallah Hatay’ımız ayağa kalkana kadar elimizi, gönlümüzü, ayağımızı Hatay’dan çekmeyeceğiz.”

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP