ÖZHASEKİ: 46 BİN KONUTUMUZ TESLİMATA HAZIR

ÖZHASEKİ: 46 BİN KONUTUMUZ TESLİMATA HAZIR

ABONE OL
28 Aralık 2023 17:41
ÖZHASEKİ: 46 BİN KONUTUMUZ TESLİMATA HAZIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay’da katıldığı İl Koordinasyon Toplantısına 46 bin deprem konutunun teslimata hazır hale geldiğini açıkladı.

Hatay MKÜ Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan yardımcısı Vedad Gürgen, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAKAN ÖZHASEKİ HATAYLI DEPREMZEDELERE HATAY’DA UMUT VERDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Hatay’da yaptığı il koordinasyon toplantısındaki konuşmasında yapılan konutların teslimini en kısa sürede gerçekleştireceklerini belirtti. 46.000 konutun bittiğini tören için en kısa sürede haber beklediklerini belirten bakan özhaseki Hatay’da yerinde dönüşüm için 102.000 başvuru yapıldığını ifade etti. Asi Nehri’nin kenarının yeşil alan olarak ilan edildiğini, Antakya ve Defne’de 31.000 bağımsız bölümde çalışmalara başlandığını bildiren Özhaseki İskenderun’da 7. 000 Kırıkhan’da ise 6.000 bağımsız bölümde çalışmalara hız verildiğini söyledi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP