PEHLİVAN DÖNER LEZZETİ ŞİMDİ DE YAYLADAĞI’NDA 

PEHLİVAN DÖNER LEZZETİ ŞİMDİ DE YAYLADAĞI’NDA 

ABONE OL
20 Ocak 2024 12:48
PEHLİVAN DÖNER LEZZETİ ŞİMDİ DE YAYLADAĞI’NDA 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya’dan dünyaya yayılan meşhur soslu tavuk dürüm lezzetinin mucidi olan Hamit Pehlivan’ın yönetimindeki Pehlivan Döner, yeni şubesini Yayladağı’nda açtı.

Pehlivan döner asrın felaketi depremler sonrası memleketini bırakmadı. Antakya’dan sonra Yayladağı’nda da şube açtı. Antakyalıları en lezzetli döner menüleri ile buluşturan Pehlivan Döner işletmesinin açılışına İlçe Kaymakamı Halil Yazıcı, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve ilçe protokolü de katıldı. Başkan Yalçın, ilçeye ticari hareketlilik kazandıracak olan Pehlivan Döner işletmesinin Yayladağı’na ve Yayladağılılara hayırlı olması temennilerini iletti. Kurdele kesiminin ardından hizmete açılan Pehlivan Döner, lezzetli menülerini misafirlerine ikram etti. Misafirlerinden tam not alan Pehlivan Döner, Yayladağı’nın damak tadı olacak.

EN LEZZETLİ DÖNER EN UYGUN FİYATA

Yayladağılıların atıştırmalık ihtiyacını gidermek için ilçenin en işlek caddesinde hizmete giren Pehlivan Döner, Antakya’nın lezzetli soslu dönerini Yayladağılılara da ulaştıracak. 75.Yıl Bulvarı ve Prime Mall şubelerinin ardından Yayladağı’nda da hizmete başlayan Pehlivan döner işletmesi hizmetlerini uygun fiyat ve kalite anlayışıyla sürdürüyor.

Pehlivan Döner lezzetine 0501 067 27 27 ve 0501 371 17 17 numaralarından ulaşabilir, en lezzetli dönerin tadına varabilirsiniz.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP