ŞAŞMAZ SEMİH YALÇIN’A ÇALIŞMALARINI AKTARDI

ŞAŞMAZ SEMİH YALÇIN’A ÇALIŞMALARINI AKTARDI

ABONE OL
8 Eylül 2024 23:59
ŞAŞMAZ SEMİH YALÇIN’A ÇALIŞMALARINI AKTARDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve MHP MYK Üyesi Timur Şaşmaz, MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ı ziyaret ederek talimatlarını aldı.

Hatay’ın Ankara’daki sesi olan ve kente çok sayıda yardım ulaşmasına katkı sunan Şaşmaz, önce Ülkü Ocakları, ardından da MHP teşkilatının en üst kademesinde görev alarak Hatay’ın gururu olmayı başardı. Son olarak MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek Hatayspor forması takdiminde bulunarak Hatay’da devam eden çalışmaları ve MHP’nin Hatay’daki projelerini aktaran Şaşmaz, MHP’nin üst yöneticilerinden Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

YALÇIN’DAN TALİMAT ALDI

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Edip Semih Yalçın’dan Hatay ile ilgili talimatları alan Şaşmaz, aldığı talimatlarla ilgili çalışmaların derhal başlatılacağını belirtti. Ülkücü ve milliyetçi camianın genç ve gelecek vaat eden isimlerinden olan Timur Şaşmaz, gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın beyefendiyi ziyaret edip çalışmalarımız hakkında bilgi arz ettik” ifadelerini kullandı.

Şaşmaz, ziyaretini çekildiği hatıra fotoğrafıyla noktaladı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP