“SGK İl Müdürü Bal, İskenderunlu muhasebecileri ağırladı”

“SGK İl Müdürü Bal, İskenderunlu muhasebecileri ağırladı”

ABONE OL
2 Mart 2022 20:41
“SGK İl Müdürü Bal, İskenderunlu muhasebecileri ağırladı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal, kent genelinde davet aldığı her kurumla buluşmaya, istihdamı ve gelir getirici iş ve işlemleri anlatmaya devam ediyor.

Müdür Bal, bu çerçevede 1-7 Mart Muhasebe Haftası kapsamında İskenderun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) Başkanı Hasan Merih Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. SGK İl Müdürlüğüne ziyarette bulunan heyete, prim tahsilatlarının artırılması, kayıtlı istihdamın önemi ile yapılan etkin rehberlik ve denetim faaliyetleri konularında paylaşımda bulunan Bal, muhasebecilerin sorularını da yanıtladı.

BAL: SGK OLARAK İŞ DÜNYASININ YANINDAYIZ

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hamit Bal, 2022 yılı planlaması çerçevesinde kurum ve kuruluşlardan gelen davetlere ve yapılacak ziyaretlere severek iştirak edeceklerini belirtti. Kapılarının herkese açık olduğunu kaydeden Bal; “Bizler istihdamı, sosyal güvenceyi öncüleyen bir kurumuz. Bu anlamda kimden davet gelirse seve seve gider bilgilendirmemizi yaparız. Kim de kurumumuza gelirse kapımız sonuna kadar açıktır. Herkese bilgi vermeye açığız. Telefonlarımız aracılığıyla olsun, dijital ortamdan olsun, ya da kurumumuza gelerek her zaman bilgi alabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

İskenderun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) Başkanı Hasan Merih Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de nezaketlerinden ve yaptığı bilgilendirmelerden dolayı SGK İl Müdürü Hamit Bal’a teşekkürlerini sundu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP