TAZEARSLAN: İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM

TAZEARSLAN: İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM

ABONE OL
27 Haziran 2023 13:04
TAZEARSLAN: İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Hatayspor Kulübü Başkanı Nihat Tazearslan, Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Deprem felaketi nedeniyle buruk şekilde kutlanacak olan Kurban Bayramı süresince vatandaşların rahatı için HBB’nin tüm birimleriyle sahada olacağını ve ihtiyaç sahiplerine yardımların süreceğini kaydeden Tazearslan, zor günlerin elbirliğiyle atlatılacağına inandığını belirtti.
Tazearslan yayınladığı kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı; “Dini Bayramlarımız barış, sevgi ve kardeşlik duygularımızın yoğunlaştığı özel günlerdir. Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek yaşatmak toplumun bireyleri olarak bizlerin sorumluğumuz altındadır. Bu nedenle yurttaşlarımızın, ülkemizdeki özgürlükçü ortamın değerini iyi bilmeleri, çağdaş yaşam biçiminden ödün vermemeleri gerekmektedir. Hatay’ımızı derinden etkileyen depremin yıkımının gölgesinde kutlayacağımız Kurban Bayramı süresince Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak, tüm birimlerimizle sahada yer almaya, vatandaşımızın rahatı için tüm önlemleri almaya devam edeceğiz. Kurban Bayramı’nın, ayrıştırılmak istenen toplumumuzun birliğinin, bütünlüğünün sağlanmasına, kardeşliğimizin pekiştirilmesine ve barışa vesile olmasını diliyor, barış, güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha coşkulu ve mutlu bir Kurban bayramı temenni ediyorum.”

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP