TOROSLAR EDAŞ’IN EN ÇALIŞKANI ERMAN SOLAĞAN OLDU

TOROSLAR EDAŞ’IN EN ÇALIŞKANI ERMAN SOLAĞAN OLDU

ABONE OL
6 Haziran 2024 11:06
TOROSLAR EDAŞ’IN EN ÇALIŞKANI ERMAN SOLAĞAN OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ı derinden etkileyen asrın felaketinde ilimizde en geniş kapsamlı çalışmayı başlatan kurumun temsilcisi Hataylı avukat Erman Solağan oldu.

 

Toroslar Elektrik Dağıtım Şirketi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Hatay, Adana, Mersin, Kilis, Osmaniye ve Gaziantep illerinin bölge birincisi, ilimizin başarılı avukatı Erman Solağan oldu. Disiplinli ve istikrarlı çalışmaları sayesinde Erman Solağan, başarı ödülünü Adana Toroslar Hukuk Müşavirliği’nden aldı. Bu başarı, hem şirketin hukuk departmanında hem de bölge genelinde büyük takdir topladı.

 

ASRIN FELAKETİNDE ASRIN SEFERBERLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

 

Başarılı avukat Erman Solağan’ın çalışmaları ve takipçiliği ile kurum depremle yıkılan Hatay’da büyük operasyonlar gerçekleştirdi. Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ (EDAŞ) depremin ilk gününden itibaren bölgeye yeniden enerji sağlama çalışmaları kapsamında, depremin birinci yıl dönümü itibarıyla 1,9 milyar liralık yatırım yaptı. Şirket, ilk günlerde güvenlik amaçlı acil enerji kesintileri yapılmasından, yüzlerce jeneratörle arama kurtarma, aydınlatma ve iletişim faaliyetleri için enerji desteği verilmesine, takiben çadır ve konteyner kentlere enerji dağıtımından sonrasında enkaz kaldırma ve yerleşim yerlerinin yeniden inşa işlemlerine enerji sağlanmasına kadar birçok süreçte, tüm gücüyle mücadele verdi. Tüm süreçlerde büyük paı olan ve çalışkanlığıyla kurumda yıldızı parlayan Solağan başarıları ile kurum içi ödüllendirmeye layık görüldü.

 

Solağan, kendisine verilen ödülden gurur duyduğunu belirterek sektöre öncü teknolojileri ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden Toroslar EDAŞ’ı yükseltmek için var gücüyle çalışmalarını sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP