ÜLKÜCÜLER ANT İÇTİ: “HATAY AYAĞA KALKACAK”

ÜLKÜCÜLER ANT İÇTİ: “HATAY AYAĞA KALKACAK”

ABONE OL
23 Eylül 2024 09:36
ÜLKÜCÜLER ANT İÇTİ: “HATAY AYAĞA KALKACAK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Ülkü Ocakları İlçe Ortaöğretim, Eğitim, Sosyal Medya ve Dergi Birim Başkanları ile bir araya gelerek projeleri görüştü.

Birim temsilcileriyle önümüzdeki dönem yapılacak faaliyetler hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştiren Döner, Hatay’ı ayağa kaldırmak için Ülkü Ocakları’nın sahadan ayrılmayacağını ve Hatay’da son tüten ateşin Ülkü Ocakları ateşi olacağını kaydetti.

“SÖZ VERMİŞTİK, SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ”

6 Şubat deprem felaketinin ardından Hatay için ilk günden bu yana mücadele verdiklerini hatırlatan Başkan Döner yaptığı açıklamada, “O günlerde söz vermiştik. Biz buradan ayrılırsak Hakk bize küser demiştik. Ata’mızın bizlere emanet ettiği bu kutsal şehrin ayağa kalkması için gövdemizi taşın altına koyacağız. Milletimizden ve Ülkü Ocakları teşkilatlarımızdan Allah razı olsun. Üstlerine düşenin fazlasını yapmak için çok mücadele ettiler. Bugüne kadar verdikleri hizmet için Hatay halkı ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Bizler Ülkü Ocakları yönetimimiz ile Hatay için mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP