DOLAR

33,9818

0.11%
EURO

37,7251

-0.39%
ALTIN(gr)

2.726,78

-0,69%
BİST 100

9771.16

-0,69%
VALİ MASATLI REYHANLI’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

VALİ MASATLI REYHANLI’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

ABONE OL
29 Mayıs 2024 22:55
VALİ MASATLI REYHANLI’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Reyhanlı’da deprem felaketinin yaralarının sarılması adına devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Masatlı, ilk olarak Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vali Masatlı, Yumuşak’a yeni görevinde başarılar dileyerek, ilçenin gelişimi ve halkın refahı için birlikte çalışma sözü verdi. Vali Masatlı, Reyhanlı Belediye Başkanı Yumuşak ile bir araya gelerek ilçedeki projeler, altyapı çalışmaları ve sosyal hizmetler hakkında detaylı bir şekilde bilgi aldı. Yumuşak ise Vali Masatlı’ya ilçenin öncelikli ihtiyaçları ve planlanan projeler hakkında geniş bir sunum yaptı. İkili, ilçenin kalkınması ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması amacıyla işbirliği yapma konusunda mutabık kaldılar. Vali Mustafa Masatlı, ziyaret sırasında Reyhanlı’nın potansiyelini ve gelecek vizyonunu değerlendirerek, ilçenin sürdürülebilir kalkınması için devlet kurumları ve yerel yönetim arasında koordineli bir çalışma yürütülmesinin önemini vurguladı. Ayrıca, halkın beklentilerine ve ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

MAHO AĞANIN KONAĞINA VE TOKİ İNŞAATLARINA İNCELEME

Hatay Valisi Mustafa Masatlı Kibar Feyzo gibi çok sayıda filme ev sahipliği yapan Fatih Aliye Müderris Konağı’nda süren yeniden ihya faaliyetlerini ve ilçe genelinde süren TOKİ inşaatlarını inceledi. Gerçekleşen ziyaretlerle ilgili Hatay Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Valimiz Mustafa Masatlı, 6 Şubat ve sonrası depremlerde hasar alan, Türk sinemasının sevilen filmlerine ve dizilerine ev sahipliği yapmış Reyhanlı ilçemiz Kavalcık (Harran) Mahallemizdeki tarihi Fatih Aliye Müderris Konağı restorasyon sahasında incelemelerde bulundu. Hatay Valiliği Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından güçlendirme çalışmalarında sona gelinen, duvar imalatları ve boya imalatları devam eden ve daha sonra sinema müzesine dönüştürülecek olan tarihi Fatih Aliye Müderris Konağını ve çevresini inceleyen Valimiz, hızla süren restorasyon çalışmaları hakkında yetkililerden detaylı bilgiler aldı. Reyhanlı TOKİ Afet Konutları Hızla Yükseliyor. Valimiz Mustafa MASATLI, Reyhanlı İlçemiz Mağramsi Mahallemizde yapımı hızla devam eden TOKİ Konutları inşaat alanında incelemelerde bulundu. Projenin detaylarını inceleyen Valimiz, hızla devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı” denildi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP