VALİ MASATLI’DAN BAŞKAN AMAÇ’A TEBRİK ZİYARETİ

VALİ MASATLI’DAN BAŞKAN AMAÇ’A TEBRİK ZİYARETİ

ABONE OL
30 Temmuz 2024 15:50
VALİ MASATLI’DAN BAŞKAN AMAÇ’A TEBRİK ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılan Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Depremden az hasarla ayrılan ve göç alan ilçelerden olan Dörtyol’daki temel hizmetlerin masaya yatırıldığı ziyarette belediyecilik hizmetlerin direk halka ulaşmasından dolayı önemine vurgu yapan Vali Masatlı, önümüzdeki dönemde ilçenin eksiklerinin ortak akıl ile giderileceğini bildirdi.

BAŞKAN AMAÇ’A ORTAK AKIL ÇAĞRISI

Vali Masatlı ziyaretle ilgili açıklamasında; “31 Mart 2024 Mahallî İdareler Seçimleri sonucu yeni göreve başlayan Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Belediye hizmetlerinin, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vererek yaşam standartlarını yükseltmesi ve şehirlerimizin sürdürülebilir gelişimine katkıda bulunması açısından önemini vurgulayarak ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldık. Sayın Maç’ı kutluyor, ilçeye hayırlı hizmetlerde bulunmasını temenni ediyorum. İlçenin eksiklerinin giderilmesi noktasında ortak akıl ile hareket edeceğimize eminim. Dörtyol’umuzun eksiklerini de kısa sürede kamu yatırımları ve belediye hizmetleri ile tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç, ziyaretinden ve ilgilerinden dolayı Vali Mustafa Masatlı’ya teşekkürlerini sundu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP