VARAN 2                                  BİR ÖNCEKİ DÖNEM ANTAKYA BELEDİYESİ ŞEYTANA PAPUCU TERS GİYDİRMİŞ

VARAN 2 BİR ÖNCEKİ DÖNEM ANTAKYA BELEDİYESİ ŞEYTANA PAPUCU TERS GİYDİRMİŞ

ABONE OL
9 Temmuz 2020 22:23
VARAN 2                                  BİR ÖNCEKİ DÖNEM ANTAKYA BELEDİYESİ ŞEYTANA PAPUCU TERS GİYDİRMİŞ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BİR ÖNCEKİ DÖNEM ANTAKYA BELEDİYESİ ŞEYTANA PAPUCU TERS GİYDİRMİŞ

Geçtiğimiz günlerde Antakya ilçesine bağlı Küçükdalyan mahallesi 2706 nolu parseldeki inşaatla ilgili Belediye yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler sonucunda bu inşaatla ilgili işlemlerde ciddi hataların bulunduğunu belirten yetkililer geçmiş yönetimler döneminde yapılan bu hatanın yeni belediye yönetimine yüklenemeyeceğini öne sürerek başkan İzzettin Yılmaz yönetimindeki belediye yönetiminin bu işten sorumlu olmadığını iddia ettiler. Ancak bu inşaat işlemine imza atan bazı belediye yetkililerin hala Antakya Belediyesin’de çeşitli birimlerde çalıştıklarını tespit ettik. 15 yıl önce inşaat ruhsatı almış olan binayı incelediğimizde dört katlı olan inşaat ruhsatının hala ikinci kat ve kaba inşaat olarak bulunduğunu ve bu katlarda otların türediğini gördük. Buradan anlıyoruz’ki Antakya belediye yetkilileri bu inşaata düzenli olarak ruhsat vermeye devam edeceği iddia ediliyor. Daha önce inşaatın mühürlenmiş olmasına rağmen bu inşaatla ilgili olarak herhangi bir yıkım kararının alınmamış olmasıda kamuoyunun dikkatini çekiyor. Bu konuda dürüstlüğüne ve samimiyetine inandığımız Antakya belediye başkanı İzettin Yılmaz’ın bu konuya el atmasını bekliyoruz. Ve başkan Yılmaz’ın kamuoyunda şaibe yaratan bu kararlara imza atan yetkililer hakkında gereken soruşturmayı açacağına inanıyoruz.

DAHA ÖNCE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ HABERİ BURADA TEKRAR YAYINLAMA GEREĞİ DUYUYORUZ

   ANTAKYA BELEDİYESİ ŞEYTANA PAPUCU TERS GİYDİRİYOR…

        YARIM KALMIŞ İNŞAAT’A KULLANMA İZNİ VERİLİYOR.

Antakya ilçesine bağlı Küçükdalyan mahallesi 2706 nolu parselde 15 yıl önce yapı ruhsatı verilen inşaatın bugüne kadar bitirilemediği ancak söz konusu Antakya Belediyesi tarafından aynı inşaat için kullanma izin belgesi verildiği elimizdeki belgelerden anlaşılıyor.Belgelere O dönemin Antakya belediyesi yetkilileri olan onay ilgili idaresi makine mühendisi İ. Burak Keser, İnşaat teknikeri Burak Keser ve İmar ve Şehircilik müdürü N. Elçin Eryetli’nin iş bitirme tutanağına imza attıkları elimizdeki belgelerden anlaşılıyor. Aynı şekilde ÖZ FEN YAPI DENETİM LTD. ŞTİ./417’ninde imzaladığı açıkça görülmektedir.

 Bu işten anlayan inşaat mühendislerine sorduğumuzda (Antakya Belediyesi şeytana pabucunu ters giydiriyor) şeklinde bir yorumla karşılaştık. Bugün sadece iki kat kaba inşaatı bitmiş olan söz konusu binaya denetim firmasının’da hangi mantıkla ve hangi kanuna göre iş bitirme tutanağı verdiği merak ediliyor. Küçükdalyan mahallesinde 2706’nolu parsel üzerinde 2 blok olarak inşa edinmesi beklenen binanın sahibi tarafından bir başka isme devredileceği ve inşaatın bundan sonra tamamlanacağı ifade ediliyor. söz konusu inşaat’la igili kullanma izin kağıtlarının eski Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci döneminde düzenlendiği elimizdeki belgelerden anlaşılıyor. kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP