YAYLADAĞI İÇİN TEK YUMRUK OLDULAR

YAYLADAĞI İÇİN TEK YUMRUK OLDULAR

ABONE OL
16 Ekim 2024 20:10
YAYLADAĞI İÇİN TEK YUMRUK OLDULAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı’na ilkleri kazandıran Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, yeni proje görüşmeleri için gittiği Ankara’da AK Parti Hatay milletvekillerini ziyaret etti.

AK Parti Hatay Milletvekilleri Av. Adem Yeşildal, Av. Abdulkadir Özel ve Kemal Karahan ile görüşme gerçekleştiren Başkan Yalçın, Yayladağı’nı modern bir kent haline getirme adına takip ettiği projeleri milletvekillerine aktararak ilçede usulsüz olarak işlem yapan beton firmalarına karşı verdiği mücadeleyi de iletti. Milletvekilleri, Başkan Yalçın’a mücadelesinde destek sözü verdi. İlçeye hizmetlerin aralıksız olarak kazandırılması için çalmadık kapı bırakmayan Başkan Yalçın, Yayladağı’nı değiştirmeye ve dönüştürmeye devam edeceklerini kaydetti.

“GECEMİZ GÜNDÜZÜMÜZ YAYLADAĞI”

Yayladağı’na kazandırmayı planladığı hizmetler için Ankara’da bulunan Başkan Yalçın, gerçekleştirdiği ziyaretler ve görüşmeleriyle ilgili değerlendirmede; “Yayladağı’mızı modern bir kent haline getirme yolunda Ankara’da çalmadık kapı bırakmıyoruz. AK Parti Hatay Milletvekillerimiz Av. Adem Yeşildal, Av. Abdulkadir Özel ve Kemal Karahan ile gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde hizmetlerimize tam destek sözü aldık. Kendilerine teşekkür ediyor, ilçemize yeni müjdeler ile döneceğimizin müjdesini veriyorum. Her şey Yayladağı için” ifadelerini kullandı.

Çaldığı her kapıdan olumlu izlenimlerle ayrılan Başkan Yalçın’ın görüşmelerinin sonucunda hizmetlerin kısa sürede kente kazandırılması bekleniyor.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP