YAYLADAĞI’NA HİZMET AKINI SÜRECEK

YAYLADAĞI’NA HİZMET AKINI SÜRECEK

ABONE OL
12 Haziran 2024 10:53
YAYLADAĞI’NA HİZMET AKINI SÜRECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçenin turistik noktalarının başında gelen Karamağara bölgesine yatırım yapılması için protokol imzalandığını açıkladı.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın başkanlığında gerçekleşen protokol törenine İlçe Kaymakamı Halil Yazıcı ve DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu da katılım gösterdi. Protokol ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yalçın; “Hatay Valiliği, DOĞAKA ve Yayladağı Belediyesi İşbirliğiyle yürüttüğümüz Yayladağı Dalış Okulu ile Doğu Akdeniz’de Dalış ve Yat Turizminin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Dalış Okulu, Karayolu genişletme ve kaplama çalışmaları ve tesislerimizin elektrik altyapısı çalışmaları tamamlandı. Projemizin ikinci kısmında; İskele, restorant ve günübirlik konaklama alanları yapımı ile plaj bölgesine yaya yolu, asansör ve lavabo-wc yapım çalışmalarına başlandı. Valimiz Mustafa Masatlı başkanlığında, Kaymakamımız Halil Yazıcı ve DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu ile birlikte sürece dair planlama ve proje denetimini içeren toplantımızı gerçekleştirdik.

İlçemize ve tüm projelerimize desteklerinden dolayı Hatay Valimiz Mustafa Masatlı’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Protokolün imzalanmasının ardından çalışmaların kısa sürede başlaması beklenirken, çalışmaların tamamlanmasıyla Yayladağı cazibe alanı haline gelecek.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP