YAYLADAĞI’NDA TOKİ’LERE UZMAN BAKIŞI

YAYLADAĞI’NDA TOKİ’LERE UZMAN BAKIŞI

ABONE OL
11 Ekim 2024 13:38
YAYLADAĞI’NDA TOKİ’LERE UZMAN BAKIŞI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ile birlikte ilçede yapımı devam eden TOKİ konutlarını yerinde inceledi.

İlçeye bağlı Eğerci Mahallesi’nde devam eden konutları inceleyen başkanlar, ekiplerden çalışmalar ile ilgili de bilgi aldı. Ziyaret şerefine Eğerci Mahallesi halkının kurban kestiği iki başkan, vatandaşlarla mahalleye yapılacak hizmetleri konuştu.

YALÇIN: KONUTLARIMIZA KISA SÜREDE YERLEŞİM BAŞLAYACAK

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, coşkulu karşılamalarından dolayı Eğerci Mahallesi halkına teşekkür etti. Konutların devlet güvencesinde ve sapasağlam olarak vatandaşlara teslim edilmesine sayılı günler kaldığını kaydeden Yalçın; “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Öntürk ile birlikte Eğerci Mahallesi Kayapınar Mevkiinde yapımı devam eden Toplu Konut alanında ve Hisarcık mahallemizde HBB tarafından yapılan sıcak asfalt yol çalışmalarını yerinde inceledik.

Hisarcık mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal ettik. Hemşehrilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP