Yedi Sağırlar Birbirini Ağırlar……

Yedi Sağırlar Birbirini Ağırlar……

ABONE OL
9 Kasım 2020 10:01
Yedi Sağırlar Birbirini Ağırlar……
0

BEĞENDİM

ABONE OL

               Yedi Sağırlar Birbirini Ağırlar……

AK Parti Hatay teşkilatının üzerinde bulunan ölü toprağı kaldırmaya İl Başkanı Mehmet YELOĞLU’nun kudreti yetmedi.

Yapılan çalışmalarda, boy gösterilen fotoğraflarda ‘’Yedi’’ sağırlar birbirini ağırlar politikası AK Parti Hatay için çöküşe doğru gittiği gözleniyor. İl kongresinin yaklaşmasıyla hareketlenen İl başkanı Mehmet Yeloğlu, gezilerine start verdi. Koltuğunu sağlamlaştırma derdine düşen Mehmet Yeloglu’na buradan bir öneride bulunuyoruz. Aynı kişilere yaptığınız ziyaretler bu Parti için bir işe yaramaz. Partinizin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Her kesimden insanımızın evine, iş yerine bizzat gidin.Telefonunuz  24 saat açık olsun. Cevap veremediğinize mutlaka dönün. Halktan kopuk yönetici olmaz. Fuzili makam işgal etmesin.” diyor.  

                    Başkan Yeloğluna soruyoruz!!!

Bu teşkilatın mimarı siz değilmisiniz ?

Bu teşkilattaki yönetimi ben seçmedim diyorsunuz, önümüzdeki günlerde yapılacak İl başkanlığında ben İl yönetimimi ben oluşturacam diyen siz değilmisiniz ?  

Milletin aklıyla dalga mı geçiyorsunuz ?

Hazır mevcut yönetimi siz oluşturmadınız mı ?

Peki sizler ne yapıyorsunuz ?   

     Siz değil telefonlara dönüş yapmak; kurum müdürleri, eş, dost, hısım, akraba dışında kimseyi ziyaret etmiyorsunuz.

     Başkan Erdoğan’dan geçtiğimiz cumartesi günü AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi’nde idi. Buradan önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, “Davamızı zafere ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Milletin partisinin yöneticileri milletin içinde olmak mecburiyetindedir. Her kim milletiyle bağını kesiyorsa partisiyle de irtibatını kopartıyor demektir.” diyerek teşkilatları uyardığına hepimiz şahit olmuştuk.

     Ancak ‘’Mental yorgunluğu’’ gün be gün artan İl Başkanı Mehmet Yeloğlu beklentilerin altında kaldığı aşikardır. Her yazımızda özellikle söylediğimiz seçmenin söylediğini birkez daha buraya yazıyor ve uyarıyoruz !!!

           ‘’REİSE OY VAR BÖYLE TEŞKİLATA OY YOK’’

Seçmenin bu söyledikleri nine başta ‘’milletvekilleri ve en çokta siz’’ iyi kulak verin çünkü bu ilin İl başkanı sizsiniz. Sayın  Yeloğlu yoksa herşey için çok geç olacak. Ha birde siz bu kafayla giderseniz eleştirileride hiçe sayarsanız yazım biraz uzayacak ama aşağıda yazdıklarım tamda AK Parti Hatay teşkilatını anlatıyor.

                           SEN BİZİM ÇOCUKSUN!

     Özellikle Ak Parti siyasetinde en çok kullanılan tabirdir,ama maalesef sizin çocuklardan bizim çocuklarımıza sıra gelmiyor.Sen bizim çocuksun.
Geceni gündüzüne katarsın, günlerce yatağına hasret, çocuğuna hasret, çat kapı ev ziyaretleri yaparsın,mahallende komşunla atışırsın,iş yerinde başka partililer tarafından operasyonlara maruz kalırsın, kahvehanede Cumhurbaşkanını,partini eleştirenlere cephe alırsın,yan komşunla Reis’e laf söyledi diye bağrışırsın, azıcık bir derdin olduğunda siyasetçilerin kapısını çaldığın vakit değersiz olduğunu gördüğünde hiçbir emeği olmayanların el üstünde tutulduğunu ifade ettiğinde işte o sihirli lafı duyarsın Amann onla bir mi tutuyorsun kendini, SEN BİZİM ÇOCUKSUN, Görün artık sizin çocukları,süslü püslü sözlerin sırt sıvazlamanın ötesinde değer verin bizim çocuk dediklerinize, mendil misali kullanıp bir kenara atmayın, yaralarına merhem olun, vefasızlık yapmayın.

   ‘’15 TEMMUZ GECESİNDEKİ BİZİM ÇOCUKLARI UNUTMAYIN’’


     Bunca vefasızlığa rağmen 15 Temmuz gecesi yine bizim çocuksun dedikleriniz sabahlara kadar nöbet tuttu.Her seçimde bizim çocuk dedikleriniz sandıkların açılacağı son dakikaya kadar sandık nöbeti tuttu.Bizim çocuk dedikleriniz Reis’e operasyon olduğunda sosyal medyadan Reis’inin arkasında dimdik durdu, bizim çocukları yolda bulduklarınıza değişmeyin.Nedir bizim çocuklara VEFANIZ ?Vefa yemeği, üç beş pasta, çörek, kek tamam vefamızı gösterdik.
Soruyorum
Bu mu sizin bizim çocuk dediklerinize vefanız!
Bizim çocuk dedikleriniz kırgın,
bizim çocuk dedikleriniz üzgün,
bizim çocuk dediklerinizin içi kan ağlıyor.Vallahi de ağlıyor billahi de ağlıyor.

Unutulmak,hiçe sayılmak, haksızlığa uğramış olmak, 
değer verilmemek bizim çocuk dediklerinizi kahrediyor.
Şahsı adıma söylüyorum ve böyle bir çok insan biliyorum.Artık sizin çocuk olmak istemiyoruz,çünkü siz bizim çocuk dediklerinize üvey evlat muamelesi yapıyorsunuz.


                                    Ötekileştiriyorsunuz


     Sonradan gelenlere daha çok değer veriyorsunuz.Kendi oturduğu binaya başka partinin adayının pankartlarnı asanlar,baş köşelerinde siyasetin danışmanlar,Meclis üyesi,il ve ilçe yönetiminde oldular,Sonrasında insana KEŞKE SİZİN ÇOCUK OLMASAYDIM dedittiriyorsunuz.Bu partide ne çektiyse bizim çocuk dedikleriniz çekti.Ne bedel ödediyse bizim çocuk dedikleriniz ödedi. 


     Keşke yolda bulduklarınızın, yanlışlarının bile arkasında durduğunuz kadar bizim çocuk dediklerinizin doğrularının arkasında dursaydınız da bizim çocuklar ilk gün ki heyecanıyla kalsaydı.Gidin kapı kapı dolaşın.

     Geçmişten bugüne kadar ne kadar partiye hizmet vermiş bizim çocuk gönüllerini alın,düşmanlarımızı dost edinmeye çalışırken varsa unuttuğunuz dostunuz olan bizim çocukları kendinize düşman etmeyin.
2023 seçimleri kazanılacaksa emin olun BİZİM ÇOCUKLAR sayesinde kazanılacaktır,


Çünkü bizim çocuklar bu partiyi makam rızası için değil vatan rızası için seviyorlardı. 
Onların dertleriyle dertlenin,
çünkü onlar BİZİM ÇOCUKLAR 

      Diğer bir konu da önümüzdeki günlerde yapılacak olan İl kongresinde AK Parti Hatay’ı yeni bir başkan beklediği ve özellikle kulislerde bir hayli konuşulduğu gözlenmektedir.

Çetin Cemali: Yazdı

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP