YENİDOĞAN ÇETESİNİ ÇÖKERTEN SAVCI: 16 TANE MERMİM VAR, HEPİNİZE YETER

YENİDOĞAN ÇETESİNİ ÇÖKERTEN SAVCI: 16 TANE MERMİM VAR, HEPİNİZE YETER

ABONE OL
19 Ekim 2024 21:52
YENİDOĞAN ÇETESİNİ ÇÖKERTEN SAVCI: 16 TANE MERMİM VAR, HEPİNİZE YETER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bolu’da kendisine tehdit içerikli telefonlar gelen savcı, tehditlere karşı cesur bir tavır sergiledi. Telefonla kendisine “Bolu’ya geldiğimizi biliyoruz, ensendeyiz” diyen çete üyelerine “16 tane mermim var, gelin hepinize yeter” yanıtını veren savcı, makamında tehdit edilmesine rağmen bu işin peşine düştü. Savcının bu kararlı duruşu takdir topladı.

İstanbul’da, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç elde ettikleri öne sürülen 22’si tutuklu 47 şüpheliye ilişkin soruşturmada iddianame hazırlandı.

“16 TANE MERMİM VAR, HEPİNİZE YETER”

Gündeme bomba gibi düşen olayın yankıları sürerken ‘ Yenidoğan Çetesi’nin çökertilmesinde önemli bir rol üstlenen ve ailesine yönelik tehditlere rağmen geri adım atmayan savcının ” Bolu’ya geldiğini biliyoruz, ensendeyiz” diyen çete üyelerine “16 tane mermim var, gelin hepinize yeter” diye karşılık verdiği ortaya çıktı.

“KURT KAPANINA GİREREK…”

Türkiye’nin konuştuğu savcı, sabah saatlerinde de sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Bu sabah sosyal medyada yaptığı paylaşım ile dikkat çekti. Savcı, “Şahsım ve aileme yönelen eylemler nedeniyle başlatılan soruşturmada, başta Adalet Bakanlığı, HSK’yı temsilen Mehmet Akif Ekinci Başkanımız ve Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılarımız olmak üzere, özellikle soruşturmayı cesaretle yürüten Önder savcımıza, katkı sunan Mehmet Emir savcımıza ve İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’na ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunarım. Kurt kapanına girerek kucağımıza düşen şahıslar, Türk adaletinin elindedir. 2400 yıllık Türk devlet geleneğine kafa tutanlar, pişman olacaklar ve bizimle hiç tanışmamış olmayı dileyeceklerdir. Bana destek sunanlar ve sunmayanlar daima hafızamda olacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP