YEŞİLDAL: DERDİMİZ MAKAM DEĞİL, “HATAY”

YEŞİLDAL: DERDİMİZ MAKAM DEĞİL, “HATAY”

ABONE OL
4 Ekim 2024 20:19
YEŞİLDAL: DERDİMİZ MAKAM DEĞİL, “HATAY”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, hakkında çıkan bakan olacak şeklindeki spekülasyonlara Hatay Haber Gündem Gazetesi aracılığıyla yanıt verdi.

Önceliğinin ve tek gündeminin Hatay’ı ayağa kaldırmak olduğunu kaydeden Milletvekili Yeşildal, başka bir gündeminin olmadığını net bir dille ifade etti.

GAZETECİ RECEP ÇAYLI VEKİL YEŞİLDAL’DAN TEYİT ETTİ

Bazı sosyal medya hesaplarında AK Parti Hatay Milletvekili Av.Adem Yeşildal’ın Adalet Bakanı olacağı yönünde paylaşımların ardından Milletvekili Yeşildal ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren gazetemiz imtiyaz sahibi Recep Çaylı, hakkındaki iddiaları bizzat Milletvekili Yeşildal’a yöneltti. Gazeteci Çaylı, gerçekleştirdiği görüşmesiyle ilgili şu ifadeleri kullandı; “Milletvekilimizin ifadeleri şu yönde olmuştur; “Bakanlık gibi bir talebim yoktur. Şu an Hatay’ımızı nasıl daha çabuk ayağa kaldırırız, vatandaşlarımızı kalıcı ve güvenli konutlarına bir an önce nasıl yerleştiririz, esnaflarımızı iş yerlerine bir an önce nasıl kavuşturup tekrar şehrimizin ekonomisine canlılık katarızın çabası içerisindeyim.” Milletvekilimiz ile yaptığım telefon görüşmesi neticesinde düşüncelerini aldım ve kendisinin dilinden kaleme alarak bir Hatay sevdalısı olan sayın Yeşildal’ı bu düşüncelerinden dolayı tebrik ediyorum. Hatay’ımız adına yapacağı tüm çalışmalarda başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

YEŞİLDAL: “AK PARTİ’DE MAKAM İSTENMEZ HAK EDİLİR”

AK Parti’nin millete hizmet etme makamı olduğunu kaydeden Milletvekili Yeşildal, makam yarışı içinde olmadığını net bir dille ifade etti. AK Parti’de millete hizmetin makamı olmayacağının altını çizen Yeşildal; “Bizim 6 Şubat’tan bu yana tek ve en önemli gündemimiz Hatay’ımızdır. Hatay’ımıza Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bakanlarımızla, Cumhur ittifakı milletvekillerimiz ve il başkanlarımız ile birlikte hizmet etme çabasındayız. AK Parti’de makam istenmez, hak edilir. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tensip buyururlarsa verilen hiçbir görevden kaçmayız. Ancak bizim dediğim gibi tek gündemimiz Hatay’dır. Bir kez daha sizler vasıtasıyla Hataylı hemşehrilerimize selam ve saygılarımı iletiyor, onlara hizmet etmekten dolayı gurur ve kıvanç içinde olduğumu vurguluyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP