YEŞİLDAL: İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM

YEŞİLDAL: İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM

ABONE OL
27 Haziran 2023 13:56
YEŞİLDAL: İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Anayasa Komisyonu üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal Kurban Bayramı’nın başta Türkiye olmak üzere tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti.

Yeşildal, Türk milleti olarak tarifi imkansız acılarla dolu bir dönemden geçtiklerini hatırlatan Milletvekili Yeşildal, Türk milletinin feraseti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu zorlu günlerin de geride kalacağına inandığını belirtti.

Milletvekili Yeşildal yayınladığı Kurban Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi, “Bayramlar, barış ve sevinç günleridir. Bizi bu müstesna güne kavuşturan Rabbimize şükürler olsun. Kurbanın temel felsefesi, ‘Allah’a yaklaştıran’ bir ibadet olmasıdır. Kurbanlarımızın Allah nezdinde kabul görmesini ve bizleri Rabbimize yaklaştırmaya vesile olmasını diliyor, mübarek Kurban Bayramı’nın başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yaşadığımız büyük deprem felaketi nedeniyle diğer bayramlardan çok farklı ve eksik bir Kurban Bayramı´nı buruk bir şekilde karşılıyor olsak da gelecek günlere umutla bakıyoruz. Dolayısıyla bir daha böyle acıların yaşanmaması için umutlarımızı yeniden yeşertmemiz, güzel günler için mücadelemizi büyütmemiz gerekiyor. Millet olarak tesellisi mümkün olmayan büyük bir acı yaşadık, yaşıyoruz. Meydana gelen deprem felâketi hepimizi derinden etkiledi, kapanması güç yaralar açtı. Fakat, acımız ne kadar büyük ve derin olursa olsun birlik ve beraberlik içinde, dayanışmayla gelecek güzel günlere olan inancımız ve umudumuz büyüteceğiz. Bu zor günleri atlatmak için el ele verecek, birlikteliğimizden doğan bu kuvvetli bağ sayesinde eski güzel günlerimize tekrar döneceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde depremin yaralarını birer birer silmeye, kısa zamanda çok büyük işler yapmaya devam edeceğiz. Milletimizin manevi desteği ile yapılacak hizmetlerimiz ile Hatay’ımızı yeniden inşa edecek, vatandaşlarımıza daha güzel bir Hatay teslim edeceğiz. Bu vesileyle başta deprem felaketinde aramızdan ayrılan şehitlerimize ve hayatını kaybeden tüm yakınlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başta Hataylı hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP