YILMAZ: YENİ EĞİTİM YILI HAYIRLI OLSUN

YILMAZ: YENİ EĞİTİM YILI HAYIRLI OLSUN

ABONE OL
11 Eylül 2023 09:57
YILMAZ: YENİ EĞİTİM YILI HAYIRLI OLSUN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Tüm yıkım ve deprem sürecine rağmen geleceğimizin teminatı olan çocukların eğitiminden taviz verilmeyeceğini belirten Başkan Yılmaz yayınladığı mesajında; “2023-2024 Eğitim Öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dilerim. Çocuklarımızı okullarına kavuşturan çok önemli bir görevi üstlenen servisçi esnafımıza da kazasız belasız günler diliyorum” ifadelerini kullandı.

“ALIŞVERİŞİMİZİ YERLİ ESNAFTAN YAPALIM”

HESOB Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, yerel esnafın kalkındırılması amacıyla tüm vatandaşlara okul alışverişleri başta olmak üzere tüm alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları çağrısında bulundu. Yerel esnafın korunmasının kentin ayağa kaldırılmasının temel koşulu olduğunu kaydeden Yılmaz; “Eğitim yılı başlarken çocuklarımızın okul alışverişini diğer ihtiyaçlarımız gibi yerel esnafımızdan yapalım, yerel ekonomiye can verelim. Yerli esnaftan yapacağımız okul alışverişiyle esnaflarımıza destek olalım. Öğrencilerin sürekli kullanacağı okul malzemelerinin kaliteli ve sağlıklı olmasına her zamankinden daha çok dikkat ederek güvenilir yerlerden temin etmeliyiz. En güvenilir malzemeler yerel esnaf da bulunur. Alınacak kırtasiye malzemelerinin içeriğine çok dikkat edilmeli. Alışveriş konusunda yerel esnaflara destek olmamız, yerel ekonominin canlı kalması tüm Hatay için çok önemli” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP