ZÜLÜFLÜHAN MAHALLESİNİN YOL ÇİLESİ BİTMİYOR

ZÜLÜFLÜHAN MAHALLESİNİN YOL ÇİLESİ BİTMİYOR

ABONE OL
18 Aralık 2023 11:59
ZÜLÜFLÜHAN MAHALLESİNİN YOL ÇİLESİ BİTMİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya’ya bağlı Zülüflühan Mahallesi’nde bulunan eski İskenderun yolu 2. Sokak boyunca bozuk yollar vatandaşlara adeta işkence çektiriyor.

6 Şubat deprem felaketinden nispeten az etkilenen bölgelerden olan Zülüflühan’da vatandaşlar bozuk yoldan dolayı her gün kazaların yaşanmasından dolayı isyan etti. Yetkili belediyeyi göreve çağıran vatandaşlar, bozuk yolun bir an önce onarılmasını ve mahallenin rahat etmesini istiyor. Aylardır bozuk olan yolda her gün kazaların yaşandığını, azıcık yağan yağmurda dahi yolun çamur deryasına döndüğünü belirten mahalle halkı, yoğun olarak kullanılan yolun bir an önce bakıma alınmasını bekliyor.

İLLA CAN KAYBI MI YAŞANMASI GEREKİYOR?

Kazaların her geçen gün daha da şiddetli olarak yaşandığı Zülüflühan Mahallesi’nde duruma isyan eden vatandaşlar, yoldan araçların geçerken zorlandığını, araçlarda maddi hasar meydana geldiğini belirttiler. Milli servet olan araçların tadilat masraflarının artık araç sahiplerini zorladığını belirten mahalle sakinleri; “Araçlarımız her gün farklı bir yerinden arızalanıyor. Çocuklarımız karşıdan karşıya geçerken araçlardan kaçamayarak kazalar yaşanıyor, yollar her yağmurda çamur deryasına dönüyor. Yolumuz baştan sona kadar çukurla dolu. Kimi arasak bu yol bizim sorumluluğumuzda değil başkasını arayın diyor. Sorumluluk alanında olmayan bölgelerde icraat yapmakla övünen belediyelerimizden ricamız yetki alanlarında olan bu sokağı bir an önce düzgün bir yola kavuştursunlar.

Yaklaşan seçim öncesi vatandaşlara icraat yapsınlar, daha sonra da bu yoldan gelip bizden oy istesinler. Aksi halde mahallemize gelmelerine gerek yoktur” ifadelerini kullandılar.

Zülüflühan Mahallesi sakinleri yetkili belediyenin bir an önce sorumluluk alanındaki yolu onarmasını bekliyor.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP