AKSOY: “ANTAKYA İÇİN SÖYLEYECEK ÇOK SÖZÜMÜZ VAR”

AKSOY: “ANTAKYA İÇİN SÖYLEYECEK ÇOK SÖZÜMÜZ VAR”

ABONE OL
19 Mart 2024 10:35
AKSOY: “ANTAKYA İÇİN SÖYLEYECEK ÇOK SÖZÜMÜZ VAR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Hatay’ın kalbi Antakya için daha gidecek çok yolları, söyleyecek çok sözleri olduğunu kaydederek hizmetleri sıraladı.

Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Antakyalı hemşerilerini ziyaret etmeye devam ederken, diğer yandan da projelerini açıklamaya devam ediyor. Projelerle ilgili fragman niteliği taşıyan açıklamada bulunan Aksoy; “İlk hedefimiz dirençli kent projemiz ile Antakya’mızı geleceğe taşıyacağız. Mahalle meclisleri kuracağız. Kadın dayanışma merkezi ile kadınlarımıza umut, destek ve güç vereceğiz. Kreşler açarak vatandaşlarımızın çocuklarını güvenle emanet edebileceği alanları oluşturacağız. Sivil toplum ve inovasyon merkezi ile STK’ların bir arada olacağı ve kentimizin geleceği ile ilgili konuları görüşebileceği alanları hayata geçireceğiz. Aşevi ile sıcak yemek servisi yaparak soframızı Antakyalılar ile paylaşacağız. Esnaf destek merkezi ile esnafımıza destek olacağız. Pazar alanlarımızı yenileyeceğiz. Kadınlarımıza özel tezgah yerleri vereceğiz. İstihdam için kurs ve eğitimler düzenleyeceğiz. Gençlik merkezi ile gençlerin potansiyellerini ortaya çıkarmalarını ve geleceğe güvenli adımlar atmalarını sağlayacağız. Eğitim gönüllülerini bir araya getirerek öğrencilerimize burs vermelerini sağlayacağız. İş arayanlar ile işverenleri buluşturacak merkezler kuracağız. Alternatif yollar açarak kentimizde yol ağını genişleteceğiz. Halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışımız ile Antakya küllerinden yeniden doğacak. Acılarımız taze, ama hep birlikte tüm zorlukların üstesinden geleceğiz” ifadelerini kullandı.  

“PROJELERE ANTAKYA HALKINDAN TAM NOT”

Hatay Eczacı Odası ile Tatlı Ticaret, Orhanlı, Akhisar ve Bağrıyanık Mahallesi’nde Antakyalıları ziyaret eden Aksoy, Kiracılara Yönelik Konut Projesi, Antakya’m Kart Projesi, Esnaf Destek Projesi, İstihdam Ağı Projesi, Engelsiz Birim Projesi, Kadınlara Yönelik Üreten Eller Projesi, Gençlere Yönelik Gençlik Merkezi Projesi hakkında bilgi verdi.

“DR. AKSOY’DAN HATAY ECZACI ODASI’NA TEŞEKKÜR”

Hatay Eczacı Odası’na gerçekleştirdiği ziyarette kısa bir konuşma yapan Aksoy, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Sn. Lütfü Savaş, Hatay Milletvekilimiz Mehmet Güzelmansur ve meclis üyesi adayı arkadaşlarım ile birlikte 28. Bölge Hatay Eczacı Odası Başkanı Sn. Reşat Akgöl’ü ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledik. Değerli başkanımıza misafirperverliklerinden ve göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

“ANTAKYALI HEMŞERİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Daha sonra mahalle ziyaret programları kapsamında sırasıyla Orhanlı Akhisar ve Bağrıyanık Mahallesi’nde Antakyalılarla bir araya gelen Aksoy, “Yoğun ve tempolu bir günün akşamında Teravih Namazı sonrası Bağrıyanık Mahallemizde ailemle, komşularımla ve dostlarımla bir araya geldim. Tam yol ileri, gidecek çok yolumuz, söyleyecek çok sözümüz var. Kapılarını her zaman bizlere açık tutan ve göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyor, inşallah hepinize layık olmak için 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde desteklerinizi bekliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.