AKSOY: “ANTAKYA’YI DA ESNAFIMIZI DA AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

AKSOY: “ANTAKYA’YI DA ESNAFIMIZI DA AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

ABONE OL
23 Şubat 2024 18:21
AKSOY: “ANTAKYA’YI DA ESNAFIMIZI DA AYAĞA KALDIRACAĞIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya’da tüm vatandaşlar tarafından tanınan ve desteklenen CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aksoy, Narlıca’da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde tam destek buldu.

Aksoy’un her ziyaretinden tam destek ile ayrılması 31 Mart’ta Hüseyin Aksoy’un seçim zaferinin ayak sesleri olarak nitelendirildi. Narlıca Mahallesi’nde esnaflara gerçekleştirilen ziyarette her ziyarette olduğu gibi eşi de hazır bulundu. İlk olarak eşinin desteğini alarak yola çıktığını kaydeden Aksoy, bugüne kadar hekim olarak hizmet verdiği Antakya’ya bugünden sonra da başkan olarak hizmet vermeyi hedeflediğini ve Antakyalı esnafı ayağa kaldıracak adımları hayata geçirerek kent ile birlikte esnafı da kalkındıracaklarını belirtti.

HBB İLE UYUMLU ÇALIŞACAĞIZ

Narlıca Mahallesi’nin depremden sonra nüfusunun arttığını kaydeden Aksoy, “Artan nüfusa uygun çözümleri Hatay Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak mahallemizde gerçekleştireceğiz. Bunun için hem Antakya Belediyesi’nin, hem de Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin de kazanılmasının çok büyük önemi var. Narlıcalı hemşehrilerimden, ricam hem Antakya Belediyesi’nde, hem de Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde bize tam destek vermenizdir. Esnafımız kentimizin ekonomik ve sosyal dokusunun en önemli parçasıdır. Deprem bizi yordu ama yıkılmayacağız. El ele vererek bu kenti yeniden daha güçlü şekilde ayağa kaldıracağız” şeklinde konuştu.

Narlıca Mahallesi’nden tam destek ile yoluna devam eden Aksoy, tüm vatandaşlara misafirperverliklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.