AKSOY: ANTAKYA’YI TEMİZ SİYASET İLE YÖNETECEĞİZ

AKSOY: ANTAKYA’YI TEMİZ SİYASET İLE YÖNETECEĞİZ

ABONE OL
28 Şubat 2024 10:47
AKSOY: ANTAKYA’YI TEMİZ SİYASET İLE YÖNETECEĞİZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart seçimleri öncesinde ziyaretlerinde Antakya’yı temiz siyaset anlayışıyla yöneteceklerini söyledi.

Seçim çalışmalarını titiz bir şekilde sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Yeni Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde destek istedi. Aksoy, “Bizler esnaf çocuğu olarak yaşamımızı sürdürdük. Esnafın durumunu yakından iyi bilirim. Baba mesleği olan ayakkabıcılık mesleğinden geldiğimiz için esnaflarımızın da yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. 6 Şubat 2023 depreminin ardından Antakya’da bulunan çeşitli esnaf meslek gruplarının sorunlarını inşallah 1 Nisan sabahı başkan olduğumda plan ve program doğrultusunda çözeceğim. Esnafımızın hangi sorunu varsa, en kısa süre içerisinde bekletmeden çözeceğiz.” Dedi.  

BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’DAN İŞ İNSANI ÖZTOPRAK’A ZİYARET

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, gerçekleştirdiği istihdamla Hatay ve Türkiye ekonomisine katkı sunan Vedi Öztoprak Group Yönetim Kurulu Başkanı Vedi Öztoprak’ı Isuzu Öztoprak Plaza’da ziyaret etti. ‘Antakya İçin Yeni Bir Başlangıç’ sloganıyla başlattığı seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya ve Mersin’de otomotiv, meşrubat, madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren ve gerçekleştirdiği istihdamla Hatay ve Türkiye ekonomisine katkı sunan Vedi Öztoprak Group Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Vedi Öztoprak’ı Öztoprak Isuzu Plaza’da ziyaret etti.

MADENBOYU HALKINDAN DR. AKSOY’A GÖRKEMLİ KARŞILAMA

Seçim çalışmalarını gün boyu aralıksız olarak sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya İlçesi’ne bağlı Madenboyu Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından görkemli bir şekilde karşılandı. Antakya İlçesi’ne balı Madenboyu Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya Belediye Meclis Üyesi Adayları Mehmet Kanlı, Mustafa Çalışkan, Metehan Şahan, Madenboyu Mahalle Muhtarı Halil Aksoy, Madenboyuspor Kulübü Başkanı Mehmet Deviren ve çok sayıda mahalle halkı katılım gösterdi.

BEYTÜLMAL’E EL UZATILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ!

Madenboyu Sosyal Yardımlaşma Derneği’nde düzenlenen toplantıda vatandaşlara yönelik bir konuşma yapan Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Kanlı, “31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler halkımız açısından dönüm noktası açısından çok önemlidir. Devletimizin bizlerden aldığı vergilerle İller Bankası’ndan memleketimizin nüfus sayısına göre gönderdiği paraya bizler Beytülmal diyoruz. Bizler bu gönderilen parayı halkımız ve memleketimiz için harcayacağız. Beytülmale kesinlikle başka bir şekilde el uzatılmasına müsaade etmeyeceğiz. Buradan Madenboyu halkına temiz siyaset sözü veriyoruz. Bizler kendimize güveniyoruz. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde ilk önce Antakya Belediyesi’ni daha sonra ise Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak için son ana kadar çalışacağız. Bizlere kapılarını açarak sıcak ilgisini esirgemeyen Madenboyu halkına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

OTOGAR ESNAFINDAN BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’A SICAK İLGİ

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Saraykent Mahallesi’nde bulunan Hatay Otobüs Terminali’nde şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren otobüs firmalarını ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında Antakya’nın Saraykent Mahallesi’nde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde faaliyet gösteren otobüs firmalarını ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’u Jet Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Küçükdüveyki karşıladı. Otobüs firma sahipleriyle bir araya gelen CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart akşamı seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler hakkında bilgiler verirken, ilk 100 gün içerisinde yapacakları seçim taahhütnamesini 9 Mart’ta açıklayacaklarını beyan ederek tüm Antakya halkından destek beklediklerini belirtti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.