AKSOY’A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

AKSOY’A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

ABONE OL
7 Mart 2024 13:25
AKSOY’A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart seçimleri kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilgiyle karşılanarak çığ gibi büyüyen destekle yoluna devam ediyor.  

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Antakya’da bulunan Konteyner Kentlerde yaşayan depremzede vatandaşları ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde çalışmalarını anlattığı sırada karşısına çıkan depremzede vatandaşla karşı karşıya kaldığı sırada, “Oğlumu önce Allah, sonra da siz kurtardınız. Allah senden razı olsun.” diyerek duygulu anlar yaşadı.

DR. AKSOY’DAN AYAKKABI İMALATÇILARINA ZİYARET

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde faaliyetlerini sürdüren Ayakkabı İmalatçılarının bulunduğu Ayakkabı Sanayi Sitesi’nde esnaflarla bir araya geldi. CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Türkiye’nin yüzde 40 oranında ayakkabı ihtiyacını karşılayan ve 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında faaliyetlerini ara vermeden Reyhanlı İlçesi’nde kurulan sanayi sitesi içerisinde sürdüren Ayakkabı İmalatçıları ve Esnaf Odası Başkanı Doğan Aydın ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri ile ayakkabı imalatı yapan esnaflarla bir araya gelerek seçim çalışmalarını sürdürdü.

BAŞKAN AYDIN, DR. AKSOY’A BAŞARI DİLEĞİNDE BULUNDU

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’un ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Ayakkabı İmalatçıları ve Esnaf Odası Başkanı Doğan Aydın, “Hüseyin abimiz bizim esnafımızın içinden biri. Baba mesleği yapmış olan birinin memleket için hizmet yarışına girmesinden dolayı tebrik ediyorum. 6 Şubat’ta büyük bir deprem geçirdik ve depremde hayatını kaybeden ustalarımıza, esnaflarımıza ve tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Depremde ayakkabı sektörü ciddi sorunlar yaşadı. Sektörümüzde devam eden sorunlarımızın çözülmesi için gerekli olan bilgileri de ilettik. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde memleket için hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin. Çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyor, gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten dolayı da bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

BABA MESLEĞİ KUNDURACILIK MESLEĞİNİ UNUTMADI

Yapılan konuşmaların ardından CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, beraberinde bulunan CHP Hatay önceki dönem milletvekili İsmet Tokdemir ve meclis üyesi adayları ile birlikte ayakkabı imalatı yapan esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri kapsamında baba mesleği olan kunduracılık mesleğine yeniden soyunan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, üretim aşamasında olan ayakkabının çivilerini sökerek mesleği unutmadığını bir kez daha gösterdi.

DR. AKSOY DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde konteyner kentte yaşayan depremzedeleri hanelerinde ziyaret ederek destek istedi.

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy bir yandan seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü esnaf ve hane ziyaretlerine devam ederken, diğer yandan da 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında konteyner kentlerde yaşamını sürdüren depremzedeleri ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’a geleceğimiz olan çocukların da ilgi göstermesi gurur kaynağı oldu. Ziyaret programı sonrasında değerlendirmelerde bulunan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Deprem sonrası yaşam mücadelesi veren kıymetli hemşerilerimizi ziyaret ettik. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için destek isterken, göreve geldiğimizde yapacağımız projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulunduk. Depremzede vatandaşlarımızın yanı sıra çocuklarımızın ilgisi ve sevgisi çok güzeldi. Çocuklarımızın geleceği için canla başla mücadele edecek, Antakya’da hep birlikte yeni bir başlangıç yapacağız. Bizim ‘İşimiz Gücümüz Antakya’ olacak. Tüm hemşerilerime gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.