ALAKUŞ VE ÖZCAN’DAN HATAY’A HAYAT VERENLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ALAKUŞ VE ÖZCAN’DAN HATAY’A HAYAT VERENLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ABONE OL
8 Haziran 2024 00:09
ALAKUŞ VE ÖZCAN’DAN HATAY’A HAYAT VERENLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş, beraberindeki Nafiz Özcan ile birlikte Hatay milletvekillerine ziyaret gerçekleştirdi.

Depremle yıkılan Hatay’ı ayağa kaldırmak için gece gündüz demeden çalışan AK Parti Hatay Milletvekilleri Av. Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman ve İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin’i TBMM’deki çalışma ofislerinde ziyaret eden Başkan Alakuş ve Nafiz Özcan, Hatay’ın siyaset üstü bir konumda olduğunu ve Hatay Milletvekillerinin de bu bilinçle çalışmasının kendisini sevindirdiğini kaydettiler.

“HATAY’I ELBİRLİĞİYLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Ziyaretlerinde milletvekilleriyle Hatay üzerine değerlendirmelerde bulunan Başkan Alakuş, Hatay’ı elbirliğiyle ayağa kaldıracaklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde kentte süren çalışmaların hızlanması gerektiğinin de altını çizen Alakuş ziyaretlerle ilgili değerlendirmesinde; “Değerli vekillerim Adem Yeşildal’ı, Hüseyin Yayman’ı ve Şefik Çirkin’i Nafiz Özcan başkanım ile ziyaret ettim vekillerimizin yakın ilgi ve alakaları için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Milletvekillerine misafirperverlikleri için teşekkür eden Alakuş ve Özcan, Hatay için gece gündüz demeden çalışan vekillere şükran borçlu olduklarını ve Hatay’ı ayağa kaldıracak olan bu kadronun unutulmayacağını da sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.