ALAKUŞ’TAN ÖZEL’E HATAY BRİFİNGİ

ALAKUŞ’TAN ÖZEL’E HATAY BRİFİNGİ

ABONE OL
5 Haziran 2024 16:41
ALAKUŞ’TAN ÖZEL’E HATAY BRİFİNGİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın en başarılı oda başkanlarından Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü.

Başkan Alakuş’a ziyaretinde CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur da eşlik etti. Alakuş, oda faaliyetlerinin yer aldığı klasörü Genel Başkan Özel’e teslim ederek faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Hatay’da fuar akımını başlatarak kentin ürünlerine değer kattığını belirten Başkan Alakuş, yakın zamanda hayata geçirilmesini planladığı Şenköy Karma Sanayi Sitesi ile ilgili de bilgilendirmede bulundu.

ALAKUŞ KARALAMA KAMPANYASINA NOKTAYI KOYDU

CHP Lideri Özel’e kendisi hakkında HBB seçimini kaybetme nedenlerinden birisinin kendisi olduğu hakkındaki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açık yüreklilik ile ifade eden Alakuş, süreci Özel’e aktardı. Kendisinin HBB Başkanlığı seçimi sürecinin dışında kaldığını belirten Alakuş, kendisi ile ilgili yaşanan karalama kampanyasına da en tepede noktayı koydu.

ÖZEL’DEN ALAKUŞ’A TAM DESTEK

Başkan Alakuş, kabulünden dolayı CHP Lideri Özgür Özel’e ve kendisine eşlik eden Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur’a teşekkürlerini sundu. CHP Lideri Özel de son dönemde en çok ziyaret ettiği şehirlerin başında gelen Hatay’dan kendisine gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek tüm projelere imkanlar ölçüsünde destek olacaklarını ve Hatay’da hayatın normalleşmesine katkı sunmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.