AMASYA, HATAY VALİSİ MUSTAFA MASATLI’YI UNUTAMIYOR

AMASYA, HATAY VALİSİ MUSTAFA MASATLI’YI UNUTAMIYOR

ABONE OL
22 Temmuz 2023 10:01
AMASYA, HATAY VALİSİ MUSTAFA MASATLI’YI UNUTAMIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, bir önceki görev yeri olan ve önemli hizmetlere imza attığı Amasya’nın halkı tarafından unutulamıyor.

Kentte hizmetleriyle herkes tarafından takdir gören Vali Masatlı’ya geç de olsa uğurlama programı düzenlendi. Hatay Valiliği’ne atanan Mustafa Masatlı için Şehzadeler Şehri Amasya’da uğurlama töreni gerçekleştirildi. Valilik önünde protokol üyeleri, valilik personelleri, basın mensupları, esnaf ve vatandaşlar tarafından 3 yıldır sürdürdüğü Amasya Valiliği’nde medeniyetler şehri Hatay’a uğurlanan Vali Masatlı ve eşi Esra Masatlı onuruna ayrıca veda yemeği düzenledi.

Amasya’ya geldiği ilk günden itibaren, kurumlarla işbirliği içerisinde, etkin ve verimli bir şekilde tarımdan hayvancılığa, turizmden sanayiye birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Vali Masatlı, görev süresi boyunca birlikte mesai yaptığı herkese teşekkür etti.

VALİ MASATLI ESKİ MESAİ ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Amasya’nın Anadolu coğrafyasının çok güzel bir şehri olduğunu, şehrin bu kadar güzel olmasında insanlarının da büyük etkisi bulunduğunu dile getiren Masatlı, “Şikayet ederken bile nezaketen şikayet ediyorlar. Buranın insanları, ilişkileri, maneviyatı, havası, atmosferi, başta çocuklarım olmak üzere bizleri çok etkiledi. Yeni görev yerimiz Hatay, büyüklerimiz uygun gördü.

Benim için de onur ve gurur vericidir. Ben herkese hakkımı helal ediyorum. Sağlıcakla kalın” ifadelerini kullandı. Amasya’nın misafirperver insanlarını hiçbir zaman unutmayacağını söyleyen Vali Masatlı’ya törene katılanlar da şehre hizmetleri için teşekkür etti. Daha sonra uğurlama programına katılanlarla vedalaşan Masatlı, kentten ayrıldı.

2 Temmuz itibariyle Hatay Valiliği görevine başlayan Vali Masatlı için düzenlenen uğurlama törenine Amasya Vali Vekili Bekir Sıtkı Dağ, Belediye Başkanı Bayram Çelik, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Fatih Ören, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kurum ve kuruluş müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.