ANTAKYA BELEDİYESİ EKİPLERİ NDEN MAZGAL TEMİZLİĞİ -BACA DENETİMLERİ-KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI
  • Hatay Haber Gündem
  • Güncel
  • ANTAKYA BELEDİYESİ EKİPLERİ NDEN MAZGAL TEMİZLİĞİ -BACA DENETİMLERİ-KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

ANTAKYA BELEDİYESİ EKİPLERİ NDEN MAZGAL TEMİZLİĞİ -BACA DENETİMLERİ-KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

ABONE OL
27 Kasım 2019 22:12
ANTAKYA BELEDİYESİ EKİPLERİ NDEN MAZGAL TEMİZLİĞİ -BACA DENETİMLERİ-KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ANTAKYA BELEDİYESİ EKİPLERİ’NDEN TAŞKINLARI VE TIKANMALARI ÖNLEMEK AMACIYLA ÇARŞI BÖLGESİNDE MAZGAL TEMİZLİĞİ

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Uzun Çarşı, Kuyumcular Çarşısı ve Meydan Çarşısı içerisinde ve çevrelerinde ızgara ve mazgallarda yağmur altında temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre olası bir sel durumunu önlemek, ızgara ve mazgallarda tıkanmaların önüne geçmek amacıyla yağmurun başladığı erken saatlerden itibaren gün boyu temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Antakya Belediyesi ekipleri çarşı esnafının ve vatandaşların taşkınlara maruz kalmaması adına çalışmalarına devam ediyor.

ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN BACA DENETİMLERİ

Antakya’nın temizliğine verdiği önemi her platformda vurgulayan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda Çevre Denetim birimi ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri kış mevsiminde artan soba, kalorifer gibi baca kullanımı nedeniyle vatandaşların temiz bir havayı soluyabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda ekipler hava kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların sağlığını tehdit edecek unsurları ortadan kaldırmak amacıyla denetimlerini artırdı. Ekipler, hava kirliliğine neden olan apartmanlarda baca denetimleri gerçekleştirdi. Çevre Denetim Birimi ekipleri çevre kirliliğine neden olan bacalarda denetimlerde bulunarak filtre takılması ve düzenli temizlenmesi konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca ekipler vatandaşların güvenliği için bacaların bakımını ve temizliğini unutmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Çevre Denetim birimi ekipleri, şehir genelinde sorumluluk alanlarında olan tüm bölgelerde denetimlerin devam edeceğini açıkladı.

AKCURUN MAHALLESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelindeki 95 mahallede sorumluluk kapsamındaki alanlarda temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan açıklamada; yürütülen hizmet kapsamında son olarak Akcurun Mahallesi’nde camilerde, muhtarlıkta ve sokaklarda kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.

DİKMECE MAHALLESİ’NDE TIKANAN KANALLAR TEMİZLENDİ

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların talebi üzerine Dikmece Mahallesi’nde tıkanan kanallarda temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlarımızın talebi üzerine mağduriyetleri önlemek adına sel ve su taşkınları yaşanmaması amacıyla Dikmece Mahallesi’nde tıkanan kanallarda temizlik ve tahliye çalışması gerçekleştirdi.”

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP