ŞİRİNCE EK HİZMET BİNASI SAĞLIK HİZMETLERİNE BAŞLIYOR

ŞİRİNCE EK HİZMET BİNASI SAĞLIK HİZMETLERİNE BAŞLIYOR

ABONE OL
10 Haziran 2024 09:40
ŞİRİNCE EK HİZMET BİNASI SAĞLIK HİZMETLERİNE BAŞLIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın merkez Antakya ilçesi Alaaddin Mahallesi’nde bulunan ve depremlerde hasar alan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin otopark alanına kurulan Sahra Hastanesinin yarın itibarıyla sağlık hizmetlerini durduracağı duyuruldu.

Sahra Hastanesindeki birimlerin, Şirince Ek Hizmet Binası Acil Tedavi Merkezinde hizmete gireceği, Sahra Hastanesi alanının ise Fizik Tedavi Merkezi olarak hizmete gireceği bildirildi.

Hastane Tanıtım ve İletişim Biriminden yapılan yazılı açıklamada, “Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Sahra Hastanesi olan) 10.06.2024 Pazartesi günü Sahra Hastanesi kapatılıp, Şirince Ek Hizmet Binası Acil Tedavi, 20 yataklı, 2 Ameliyathane ile halkımıza şifa olmaya başlayacaktır.

Sahra Hastanemizde sadece Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hizmeti verilecektir. Yeni açılacak olan Şirince Ek Hizmet Binamızdaki Poliklinikler; Dahiliye Polikliniği, Çocuk Hastalıkları Polikliniği, Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği, Genel Cerrahi Polikliniği, Deri ve Zührevi Hastalıkları Polikliniği, Kulak Burun Boğaz Polikliniği, Psikiyatri Polikliniği, Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği, Çocuk Cerrahi Polikliniği, Göz Hastalıkları Polikliniği olmak üzere toplam 10 ayrı branşta 14 poliklinikle hizmet verilecektir.“ ifadelerine yer verildi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.