ANTAKYA BELEDİYESİ ÜCRETSİZ GİTAR KURSU,MÜZİK EĞİTİMİ İLE  ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU DEVAM EDİYOR
  • Hatay Haber Gündem
  • Güncel
  • ANTAKYA BELEDİYESİ ÜCRETSİZ GİTAR KURSU,MÜZİK EĞİTİMİ İLE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU DEVAM EDİYOR

ANTAKYA BELEDİYESİ ÜCRETSİZ GİTAR KURSU,MÜZİK EĞİTİMİ İLE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU DEVAM EDİYOR

ABONE OL
27 Kasım 2019 21:35
ANTAKYA BELEDİYESİ ÜCRETSİZ GİTAR KURSU,MÜZİK EĞİTİMİ İLE  ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MEZUN GRUPLARINA ÜCRETSİZ ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU DEVAM EDİYOR

Antakya Belediyesi Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi’nde mezun gruplarına yönelik ücretsiz Üniversiteye Hazırlık kursları devam ediyor.

Yapılan açıklamada; Coğrafya, Tarih, Matematik, Fizik ve Edebiyat derslerinde öğrencilerin sınavlara hazırlanması konusunda eğitimlerine destek veriliyor. Öğrencilerin geleceklerini şekillendirecekleri, eğitim ve mesleki hayatlarını büyük oranda yönlendirecek olan Üniversite Sınavında başarılı olabilmeleri için Antakya Belediyesi konusunda uzman eğitmenler, müfredata uygun kitaplar, son teknoloji ile donanmış sınıflarda profesyonel kurs eğitimi veriyor.

Bağrıyanık Mahallesi’nde bulunan Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi kursları hakkında bilgi almak isteyenler 0326 213 03 04 numaralı telefondan birimimize ulaşabilirler.

ANTAKYA BELEDİYESİ ÜCRETSİZ GİTAR KURSU İLE GENÇLER MÜZİK EĞİTİMİ ALIYOR

Antakya Belediyesi eğitim ve okuma salonu içerisinde bulunan Gençlik Merkezi, yeni yerinde kültür sanat kursları ile hizmet vermeye devam ediyor. Gençlik Merkezi gitar kurslarında yeni dönemle hizmet vermeye yoğun ilgiyle devam ediyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde eski adı Eğitim ve Okuma Salonu olan Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi’nde Gitar Kursu eğitmeni Zeynep Şabanoğlu eşliğinde verilen kurslarla gençlere, gitar enstrümanını kullanmayı, müzik bilgisi aşılamayı ve aynı zamanda kendilerine sosyal bir yaşam alanı oluşturmalarını sağlamayı hedefliyor.

Kurslar hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin Bağrıyanık Mahallesi Askeri Kışla Civarı Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret edebilecekleri veya 0326 213 03 04 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri bildirildi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP