Antakya Belediyesi’nde “Çocuklarımız Sporla iyileşecek”

Antakya Belediyesi’nde “Çocuklarımız Sporla iyileşecek”

ABONE OL
17 Haziran 2023 16:38
Antakya Belediyesi’nde “Çocuklarımız Sporla iyileşecek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, konteyner kentlerde kalan 6-13 yaşındaki çocuklara yüzme eğitimi verildiğini açıkladı.

Antakya’da sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini depreme rağmen vermeye devam eden Başkan Yılmaz, Saraykent Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yüzme havuzunda eğitimlerin başladığını söyledi.

Haftada 3 gün 4’er saatlik temel yüzme eğitiminin verildiğini belirten Başkan Yılmaz, havuzda son olarak İstanbul Teknik Üniversitesi Gönüllü Kulübü üyelerini ağırladıklarını ve kulüp üyelerinin kursiyer çocuklarla hoş vakit geçirdiklerini ifadelerine ekledi.

“PROJEMİZ BAŞARIYLA UYGULANIYOR”

Başkan Yılmaz açıklamasında, “Antakya Belediyesi olarak “Çocuklarımız Sporla iyileşecek” adlı projemizi hayata geçirmiş bulunmaktayız.

Proje kapsamında Konteyner kentlerden 6-13 yaş aralığındaki çocuklarımızı bulunduğu yerden alarak Kapalı Havuzumuzda Temel Yüzme Eğitimi veriyoruz. Haftada 3 gün 4 saat yapılan etkinliklerden farklı olarak bu hafta İstanbul Teknik Üniversitesi Gönüllü Kulübü üyeleri çocuklarımızla hoş bir gün geçirdiler” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.