Hatay Haber Gündem

ANTAKYA’DA EĞİTİMDE SORUN YOK TECİMEN VAR

ANTAKYA’DA EĞİTİMDE SORUN YOK TECİMEN VAR
21 Nisan 2024 - 21:40

Deprem kenti Antakya’da İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, eğitimde tüm sorunları ortadan kaldıracak çalışmalarını gayretle sürdürüyor.

Antakya’da tesisleşmeden var olan tesislerin modernizasyonuna, eğitim verilen her mekanın eğitime tam uygunluğundan kurumların eksiklerine değin her konu ile bizzat ilgilenen Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, son olarak okul servislerine yönelik trafik denetlemelerine de bizzat katıldı.

OKUL SERVİSLERİ DENETLENDİ

Antakya’da eğitimde sıfır hata prensibi ile çalışan Tecimen, öğrencilerin güvenli şekilde ulaşımının sağlanıp sağlanmadığını kontrol etmek amacıyla İlçe Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen okul taşıma araçlarının denetiminde bizzat yer aldı. Servislerin içlerini ve fiziki yeterliliklerini bizzat inceleyen Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, tüm servis şoförleri ile de bizzat görüşerek güvenli ulaşım için uyarılarda bulundu.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISINA KATILDI

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz başkanlığında, Dörtyol İlçesinde gerçekleştirilen İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısına katıldı. Toplantıda Antakya’da eğitimin güncel durumunu katılımcılara aktaran Tecimen, yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları da aktararak müdürlerle istişarelerde bulundu.

ADAY ÖĞRETMENLER ANTAKYA’YA GÜÇ KATACAK

Tecimen’in de sık sık katıldığı aday öğretmenlik uyum seminerlerinin sonuncusu gerçekleşti. Eğitim dönemi sona ererken öğrenciler kadar öğretmenlerin de kente ve eğitim durumuna uyum sağlamaları adına gerçekleşen programların son derece yararlı olduğunu kaydeden Tecimen, tüm öğretmenlerin kendilerine güç kattıklarını kaydederek hepsine görevlerinde başarı dileklerini iletti. Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Antakya’da eğitimin sorunlarının bertaraf edilmesi ve daha uygun şartlarda eğitim sağlanması için çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekledi.

2023 Her Hakkı Saklıdır - Hatay Haber Gündem