BAŞKAN ALİHAN DÖNER CUMHUR’A KOŞTU

BAŞKAN ALİHAN DÖNER CUMHUR’A KOŞTU

ABONE OL
1 Mayıs 2023 12:02
BAŞKAN ALİHAN DÖNER CUMHUR’A KOŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Cumhur İttifakı’nın 14 Mayıs’ta gireceği seçimden galibiyetle çıkması için Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili adayları ile birlikte halkın huzuruna çıktı.

Başkan Döner, 27. Dönem Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Dr. Lütfi Kaşıkçı ile birlikte çeşitli programlara katıldı. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Döner, Hatay’da önce MHP daha sonra da Cumhur İttifakı’nın zaferi için istişarelerde bulundu.

DÖNER: HEDEFİMİZ İLK TURDA SEÇİMİ TAMAMLAMAKTIR

Başkan Döner, tüm hedeflerinin 14 Mayıs’ta seçimleri nihayete erdirmek olduğunu kaydetti. MHP’nin Hatay’da rekor milletvekili çıkarması, ardından da Cumhur İttifakı’nın Hatay’da zafere ulaşması ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesini sağlamak için gece gündüz demeden vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini kaydeden Döner, “Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Adayımız Sn. Lütfi Kaşıkçı ile Gökçegöz, Üzümdalı, Narlıca ve Yayladağı’na bağlı Şenköy Mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hedefimiz bilge liderimiz öncülüğünde MHP’nin Hatay’dan rekor sayıda milletvekili çıkarması, ardından da Cumhur İttifakı’nın ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın zafere ulaşmasını sağlamaktır. Vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği destekten de anlaşılacağı üzere inşallah 14 Mayıs’ta ilk turda seçimi zaferle sonuçlandıracağız” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.