BAŞKAN DELİ ELEŞTİRİLERE HİZMETLERLE CEVAP VERDİ

BAŞKAN DELİ ELEŞTİRİLERE HİZMETLERLE CEVAP VERDİ

ABONE OL
20 Aralık 2023 21:42
BAŞKAN DELİ ELEŞTİRİLERE HİZMETLERLE CEVAP VERDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, kendisine yönelik eleştirilere ilçeye yaptığı hizmetlerle cevap verdi.

Kumlu’ya tarihi boyunca yapılmayan hizmeti 5 yıla sığdıran Başkan Deli, sosyal tesislerden yeşil alanlara, doğalgaz çalışmalarından eğitime destek çalışmalarına kadar çok çeşitli hizmetleri Kumlu’ya kazandırdı. Son dönemde artan eleştirilere eserleriyle cevap veren Başkan Deli’nin bu tavrı takdir topladı.

ÇALIŞMALARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Başkan Deli, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda; “Doğalgaz çalışmalarımızda geldiğimiz son nokta ile ilgili bilgilendirme yapmaya devam ediyoruz. Gaz basıncını ayarlamak için kurulacak olan Bölge Regülatörümüzün ilkinin kurulumuna başlandı. Diğerinin de kurulum çalışmaları devam etmektedir. Bir kaç güne kadar deneme çalışmalarına başlıyoruz. Akpınar Mahallemizdeki temizlik be moloz kaldırma faaliyetlerimiz devam ediyor. Hep birlikte çakışmaya devam ediyoruz. 303 TOKİ KONUTLARIMIZ 100 dairesi depremden önce, 203 dairesi depremden sonra projelendirilen ve 6 ay gibi kısa sürede teslim edilmesi planlanıp, ilk etabı Ocak ayı sonunda teslim edilecek olan, şehrimizin batıya diğer büyütülmesindeki ilk adımımız olan “TOKi KONUTLARIMIZ” ifadelerini kullandı.

Başkan Deli’nin paylaşımları vatandşalar tarafından beğeni topladı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.