BAŞKAN DELİ KUMLU’DA HEDEFİ YÜKSELTTİ

BAŞKAN DELİ KUMLU’DA HEDEFİ YÜKSELTTİ

ABONE OL
4 Aralık 2023 10:24
BAŞKAN DELİ KUMLU’DA HEDEFİ YÜKSELTTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçenin geleceğe hazırlanması için daima yüksekleri hedeflediğini belirtti.

Tüm çalışmalarda hedefin gençlik ve gelecek olduğunu kaydeden Başkan Deli; “Kumlu eski Kumlu değil gelecek nesiller var. Artık şehir kavramına uygun, modern, yaşanabilir,  gelişen, büyüyen bu kutlu yolda engel kalmamıştır. Nafile mücadeleler artık çağın gerisinde ve karanlık dünlerdedir. Gereken neyse düğmeye basılmıştır. Tren raydan çıkmaz artık. Kumlu artık durdurulamaz bir noktadan hızla hedefe kilitlenmiştir” dedi.

DÖNEMİMİZİN SORUMLUSU BİZİZ

Başkan Deli, açıklamasının devamında; “İşin asli gelişen, büyüyen, 55 yıl önce belediye olup ancak köy havasından kurtulamayan, şehirleşmeye başlayan, durdurulamaz gelişmişliğe yürüyen, ilkleri yaşamaya devam eden, gelecek nesiller için hazırlanan rüyalarımızı süsleyen projelere imza atan, Modern Düğün Salonlarına, Pazar Yerine, Tigem’e, Toki’ye, Afrin Parkına, Biriket evlere, Doğalgaza, Sosyal Alanlara, özetle Kumluya olan garezinizi her defasında haykırarak, yazarak, çizerek, hakaret ederek nereye varmak istiyorsunuz? Bitti artık adına devrim mi dersiniz, yanlış düzeni yıkmak mı dersiniz ne derseniz deyin; düzen değişti, değiştirdik. Yönetemeyince, kullanamayınca, menfaat çarkı bozulunca, adaleti tesis edince, seçimden seçime sayfa açıp, sayfa da kursanız, binlerce de yazsanız, her gün şantaj da yapsanız, seçime 5 kala sahaya inip, memlekete tek bir çakıl taşı kadar fayda üretmeden, belediyenin çaycısından, mühendisine, müdürüne, memuruna, işçisine, taşeronuna iş kurucusuna, meclis üyesine laf ettirmeyiz, haddinizi bilin der,  devletin mahkeme kapısı yakınınızda deriz. Yine belediyemizin içinden hainlik yapıp, bilgi çalan, bilgi satan, personelimize tehdit mesajları atan personele de işlem başlatıp gereği yapılacaktır. Depremde aylarca yapılan hizmetin bekçisi, sorumlusu yöneticisi ve takipçisi biziz, dönemimizin sorumlusu da biziz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.