Başkan Deli’den yeni kaymakama ziyaret

Başkan Deli’den yeni kaymakama ziyaret

ABONE OL
7 Eylül 2022 22:46
Başkan Deli’den yeni kaymakama ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli Kumlu’ya atanan Kaymakam Halil İbrahim Yeşilyurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkanı Mehmet Deli, beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri; Menderes Eker ve Mehmet Geçen, MHP Kumlu İlçe Başkanı Hüseyin Cafoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçeye yeni atanan Kaymakam Halil İbrahim Yeşilyurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
YEŞİLYURT’A GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyarette Kaymakam Yeşilyurt’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Deli , “Belediyemiz olarak ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için her zaman kurumlarımızla birlik ve beraberlik içinde olmaya gayret gösteriyoruz. Allah nasip ederse Kaymakamlığımızın da destekleri ile Ovanın incisi ilçemize güzel hizmetler getireceğiz. İlçemizde görevine başlayan Kaymakamımız Halil İbrahim Yeşilyurt’a şahsım ilçe halkım adına hoş geldiniz diyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Kaymakam Halil İbrahim Yeşilyurt da , Başkan Deli ve beraberindekilere ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, iyi dilek ve temennileri için Belediye Başkanı Mehmet Deli’ye teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP