Hatay Haber Gündem

BAŞKAN GÜL BELEN’DE HİZMETLERİ DEĞERLENDİRDİ

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen’deki hizmetleri değerlendirmek ve programları belirlemek amacıyla personelle bir araya geldi.

BAŞKAN GÜL BELEN’DE HİZMETLERİ DEĞERLENDİRDİ
10 Haziran 2023 - 9:36

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen’deki hizmetleri değerlendirmek ve programları belirlemek amacıyla personelle bir araya geldi.

Belediye toplantı salonunda gerçekleşen programa tüm personeller katılım sağladı. İlçede devam eden çalışmaların ele alındığı toplantıda konuşan Başkan Gül, vatandaş memnuniyeti esaslı çalışma prensibinden taviz verilmeyeceğini belirtti. Tüm personellere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Gül, daha güzel bir Belen hedefiyle yollarına emin adımlarla devam edeceklerini kaydetti.

BELEN’DE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Başkan Gül, ilçede devam eden çalışmaları şu ifadelerle değerlendirdi; “Çerçikaya mahallemizde kilitli parke yol yapım çalışmamız devam ediyor. Fatih mahalle muhtarımız Sedat Ulus’la birlikte 15 Temmuz parkımızda, yapılması talep edilen çalışmalar üzerine, istişarede bulunduk. İssume mahallesi Ekinciler sitesinde, hafriyat temizlik çalışması yapıyoruz.

Soğukoluk piknik alanımızı, yaz sezonuna hazırlıyoruz. Sarımazı Okan sitesinde, hafriyat temizlik çalışması yapıyoruz. Muhlisali mahallemizde bulunan Kurtuluş caddesini, ana yola bağlayan yaya yolumuzda başlayacak olan taş yol çalışması üzerine, Fen İşleri Müdürümüzle istişarede bulunduk. Belen merkez mahallelerimizde, temizlik çalışmamız devam ediyor.

Fatih mahallemizde, hafriyat temizleme çalışmamız devam ediyor. Benlidere mahallemizde bulunan Ceviz Bahçemizde bakım çalışmamız devam ediyor. Park bahçe ekiplerimiz orta refüjlerde, mevsimlik çiçek ekimine başladı. İssume mahallesi Yaylakent sitesi ve Halilbey Mahallesi Sağlık sokakta, hafriyat temizleme çalışması yapıyoruz. Ekiplerimiz Fatih mahallelerimizde, hafriyat temizlik çalışmasına devam ediyor. Çalışmalarımızı daha güzel bir Belen prensibi ile durmadan sürdüreceğiz.”

Başkan Gül, toplantıya katılımlarından dolayı tüm personellere teşekkür etti. Program sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

2023 Her Hakkı Saklıdır - Hatay Haber Gündem