BAŞKAN KARATAŞ HBB’YE AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

BAŞKAN KARATAŞ HBB’YE AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

ABONE OL
7 Eylül 2023 10:40
BAŞKAN KARATAŞ HBB’YE AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, vatandaşların su ihtiyacını karşılamakla yükümlü olmasına rağmen işini yapmayan HBB yönetimine açtı ağzını yumdu gözünü.

Başkan Karataş, 300 eve yetecek suyun boşa akmasına rağmen günlerce olaya müdahale etmeyen HBB ve HATSU yönetimine eleştirilerde bulundu.

KARATAŞ: GÖRÜNÜŞTE HERKES İNSANDIR AMA GERÇEK İNSAN HAL EHLİ OLANDIR

Vatandaşların ilçedeki her sorunla ilgili kendilerine veryansın ettiğini belirten Karataş; “Vatandaşımız tüm sorunlarda bize geliyor. Vatandaşımız haklıdır. Ancak bu sorun bizim değil HBB’nin sorumluluğundadır. Bununla günlerce ilgilenmeyen HATSU yönetimi vatandaşı mağdur etmektedir. Biz durumu HATSU’ya bildirdik ve sorunun çözümüne aracılık ettik. Ancak yine çözülmezse biz buraya gelir yine çağrı yaparız. Akbez Mahallemizde hangi taşı kaldırsak altından HATSU çıkıyor. Vatandaşlarımıza bizlere dert yanıyor. Kapı kapı gezip anlatıyoruz. Sorunları yerinde görüp çözüm için kolları sıvıyoruz. Çalışan emekçi kardeşlerimizin ellerine kollarına sağlık. Onlarda amirlerinin sunmuş oldukları imkanlar çerçevesinde işlerini yapmaya çalışıyor. Akbez Mahallesi Altyapı çalışmaları sonrası su sorunu da çözülecek inşallah. Konunun takipçisiyiz elimizden geleni dün olduğu gibi bugünde yapmaya hazırız, yarın da…”

BAŞKAN KARATAŞ’TAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ÇAĞRI

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, büyükşehir yasasının bir an önce değişmesi için de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu. Karataş yaptığı çağrıda; “Sayın Cumhurbaşkanım. Büyükşehir yasası en çok ilçe belediyelerini ve köyler mağdur etmiştir. Bu yasanın değişmesini ve vatandaşlarımızın hizmete kavuşmasını bir an önce sizlerden rica ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.