BAŞKAN MEHMET YALÇIN’DAN YOL ATAĞI

BAŞKAN MEHMET YALÇIN’DAN YOL ATAĞI

ABONE OL
14 Mayıs 2024 16:44
BAŞKAN MEHMET YALÇIN’DAN YOL ATAĞI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçede kazandırılması planlanan yol ve altyapı yatırımlarıyla ilgili Ulaştırma, Altyapı ve Haberleşme Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Yalçın, Hatay Milletvekilleri Av. Adem Yeşildal ve Hüseyin Yayman’ın nezaretinde gerçekleşen ziyarette Bakan Uraloğlu’na ilçenin ihtiyaç ve eklentileri ile ilgili brifing verdi. Deprem felaketi ile artan nüfusa yetmeyen altyapının güçlendirilmesi, yol ve bilumum eksiklerin giderilmesi adına Bakan Uraloğlu’ndan destek isteyen Başkan Yalçın, görüşmeden memnun ayrıldı.

BAŞKAN YALÇIN’DAN BAKAN URALOĞLU’NA VE HATAY MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR

Başkan Yalçın, gerçekleşen görüşmeden kazananın Yayladağı olacağını belirtti. İlçeye kazandırılması istenilen projelerle ilgili gerçekleşen görüşmenin ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Yalçın; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’nu Milletvekillerimiz Adem Yeşildal ve Hüseyin Yayman ile birlikte ziyaret ettik. İlçemizde yapılacak projeler ile ilgili bilgiler verdiğimiz Bakanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.