BAŞKAN SARI’YA ZİYARETÇİ AKINI SÜRÜYOR

BAŞKAN SARI’YA ZİYARETÇİ AKINI SÜRÜYOR

ABONE OL
12 Nisan 2024 12:28
BAŞKAN SARI’YA ZİYARETÇİ AKINI SÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya, üçüncü dönem başkanlığı kazanması dolayısıyla tebrik ziyaretleri ardı ardına gerçekleşiyor.

Başkan Sarı’ya Hatay Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Bök ve Kansu Mahallesi’nden vatandaşların yanı sıra Kıyıgören, Babatorun, Çetenli, Mayadalı, Yunushan ve Yolağzı Mahalleleri’nden çok sayıda vatandaş ziyaret gerçekleştirildi. Ustalık dönemine başlayan Başkan Sarı’ya tam destek veren vatandaşlar, hizmetlerin devamı için Başkan Sarı’ya çağrı yaptılar.

SARI: ALTINÖZÜ’MÜZÜN YILDIZINI PARLATACAĞIZ

Başkan Sarı, ziyaretçilerine teşekkür etti. Altınözü’nü el birliğiyle ayağa kaldıracaklarını belirten Başkan Sarı; “Tebrik ve hayırlı olsun ziyaretimize gelen aile büyüklerimize, gençlerimize ve değerli dostlarımıza gönülden teşekkür ederim. Altınözü’müz için birlik ve beraberlik içerisinde eser ve hizmet üretmeye, gönüllere dokunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.