BAŞKAN SAVAŞ’TAN İSKENDERUN’A OTOGAR MÜJDESİ

BAŞKAN SAVAŞ’TAN İSKENDERUN’A OTOGAR MÜJDESİ

ABONE OL
16 Mart 2024 21:58
BAŞKAN SAVAŞ’TAN İSKENDERUN’A OTOGAR MÜJDESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 6 Şubat depremlerinde yıkılan İskenderun Otogarı’nın HBB eliyle yeniden inşa edileceğini açıkladı.

Projelerinin hazır olduğunu belirten Başkan Savaş, İskenderun temasları kapsamında CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Derin’in eşliğinde şoför esnaflarını ziyaret etti.

HATAY’IMIZA VE İSKENDERUN’UMUZA HAYIRLI OLSUN

İskenderun’da yıkılan otogarın yerine modern bir otogar projesi hazırladıklarını kaydeden Başkan Savaş, “İskenderun Otogar Projemiz hazır. Yeni otogar inşaatına en yakın zamanda başlayacağız. Hatay’ımıza ve İskenderun’umuza hayırlı olsun. İskenderun Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde; Otogar Başkanı Ubeyt Gültekin, üyeler ve otogar esnafımızla bir araya gelerek esnafımızın sorun ve taleplerini dinledik. Otogar civarında karşılaştığımız yerel yönetim seçim çalışmalarımızda büyük emekleri olan partimizin genç üyeleriyle sohbet ettik.

Yeni otogarın yer seçimini esnafımız ile belirledik. Bütün adımlarımızı esnafımızın yararına olacak şekilde atacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.