BAŞKAN SOLAĞAN’DAN DEFNE TEŞKİLATINA BRİFİNG

BAŞKAN SOLAĞAN’DAN DEFNE TEŞKİLATINA BRİFİNG

ABONE OL
1 Haziran 2024 11:21
BAŞKAN SOLAĞAN’DAN DEFNE TEŞKİLATINA BRİFİNG
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İl Teşkilat Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Erman Solağan, Defne İlçe Teşkilat toplantısına katıldı.

Başarılı çalışmalarıyla AK Parti il kademesi içerisinde takdir edilen isimlerin başında gelen Solağan’ın yanı sıra toplantıda AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esen Gül, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özyurt, ilçe yöneticileri ve vatandaşlar hazır bulundu. Defne İlçe Teşkilat toplantısına katılarak partililerle bir araya geldi. Toplantıda, teşkilatların her zaman seçime hazır bir şekilde çalışmaya devam edeceği vurgulandı. Geçmiş seçimde ortaya konan başarılı tablodan dolayı gururlu olduklarını belirten Başkan Solağan, Defne teşkilatının çalışma azmi ile rekor oy hedefine ulaştıklarını, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin kazanılmasında Defne’den gelen desteğin çok önemli olduğunu belirtti.

SOLAĞAN: İLK ÜYE ÇALIŞMAMIZI DEFNE’DE BAŞLATTIK

Toplantıda, Erman Solağan ilk üye çalışmasını Defne’de başlattıklarını duyurdu. Yeni üyeler kazanarak teşkilatı güçlendirme hedeflerinin altını çizen Solağan, teşkilatın sürekli aktif ve dinamik olmasının önemine dikkat çekti. Katılımcılar, partinin başarıları ve gelecekteki hedefleri üzerine fikir alışverişinde bulundu. Erman Solağan, toplantıda yaptığı konuşmada, “Teşkilatlarımızın her zaman seçime hazır bir şekilde çalışması büyük önem taşıyor. Defne’de başlattığımız ilk üye çalışması, bu yönde atılmış önemli bir adım. Birlikte, daha güçlü bir teşkilat yapısıyla yolumuza devam edeceğiz’’ dedi.

Toplantı istişarelerin ardından sona erdi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.