BAŞKAN YILMAZ ESNAFIN HİZMETİNDE

BAŞKAN YILMAZ ESNAFIN HİZMETİNDE

ABONE OL
6 Mart 2024 12:19
BAŞKAN YILMAZ ESNAFIN HİZMETİNDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Hataylı esnafın hizmetinde olduğunu belirterek Erzin-Dörtyol-Payas ve İskenderun’da ziyaretlerde bulundu.

Başkan Yılmaz, Erzin-Dörtyol-Payas ve İskenderun ilçelerinde esnaf odası başkanlarını ziyaret edip çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı buldu. Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ve mesleğe yıllarını veren ustalarını ziyaret eden Yılmaz, mesleğin getirdiği sorunlar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Gerek Hatay geneli, gerekse de Ankara’da Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu bünyesinde esnafların sorunlarının çözümü için tüm taraflar ile görüşme halinde olduklarını ve deprem sürecinde dahi esnafların sorunlarına çözüm bulma gayretinde olduklarını kaydetti.

DEPREMZEDE ESNAFIN SORUNU BENİM SORUNUMDUR

Yerel seçimler sürecinde sık sık siyasetçiler tarafından ziyaret edilen Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı’nda esnaflara yönelik taleplerini siyasetçilere ileten Başkan Yılmaz, esnafın sorununu kendi sorunu gibi gördüğünü belirtti. Babası İzzettin Yılmaz’ın da aynı göreve yıllarını vermesinden dolayı mesleğinde büyük tecrübeye sahip olan Yılmaz, Hatay’da hizmet veren binlerce esnafa sağlanan kolaylıkların yanı sıra yeni desteklerin sağlanması için sıkı takiplerinin süreceğini de sözlerine ekledi.

Bugüne kadar binlerce esnafa destek sağlandığının altını çizen Yılmaz, çalışmalarının meyvelerini esnafların ziyadesiyle almasından memnuniyet duyduklarını, en büyük gururun esnafın teşekkürü olduğunu kaydetti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.