BAŞKAN YILMAZ HÜSEYİN AKSOY’U AĞIRLADI

BAŞKAN YILMAZ HÜSEYİN AKSOY’U AĞIRLADI

ABONE OL
1 Mart 2024 11:42
BAŞKAN YILMAZ HÜSEYİN AKSOY’U AĞIRLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, milletin emaneti olan başkanlık makamını devralmak üzere aday olan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’u makamında ağırladı.

Hatay’da şoförler odası ve esnaf odaları birliği başkanlıkları, Hatay milletvekilliği il son olarak Antakya Belediye başkanlığı görevleri ile kente büyük hizmetler veren Başkan Yılmaz, yeni dönemde Hatay’a hizmeti sivil olarak sürdürecek. Antakya ayağa kalkana dek sahada olacağım diyerek gönülleri fetheden Başkan Yılmaz, son vatandaş kalıcı konutuna ve işyerine girene dek mücadelesini sürdürecek.

AKSOY’DAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, kendisini belediyede ağırlama nezaketi ve büyüklüğü gösteren örnek başkan İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini sundu. Kendisine hizmetlerinin unutulmayacağını belirten Aksoy, ziyaretini, al bayrak altında çekilen hatıra fotoğrafı ile noktaladı.  

AKSOY MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ: “GECEMİZ GÜNDÜZÜMÜZ ANTAKYA OLACAK”

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya İlçesi’ne bağlı Akasya ve Bağrıyanık Mahallesi’nde düzenlenen açık hava toplantısına katılarak Antakyalılarla bir araya geldi.

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar sürdüren Aksoy, ilk olarak Antakya İlçesi’ne bağlı Akasya Mahallesi’nde daha sonra ise doğup büyüdüğü Bağrıyanık Mahallesi’nde Antakyalılarla açık hava toplantısında bir araya geldi.

ANTAKYA’NIN VE ANTAKYALILARIN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Aksoy’u Antakyalılar mahallelerinde havai fişek ve alkışlarla karşıladı. Aksoy yaptığı konuşmada, “Biz istiyoruz ki bu memleketin çocukları hiçbir memleketten geri kalmasın. Üniversite sınavına hazırlanacak olan gençlerimiz Etüd Merkezinden faydalansın istiyoruz. İnternet sıkıntısı olan yerlere internet hizmeti ile dijital kütüphane oluşturalım istiyoruz. İşsiz gençlerimizin işveren ile iletişim kurabileceği belediye bünyesinde istihdam ofisleri kuralım istiyoruz. İŞKUR’a yazılan o kadar gençlerimiz var, ne arayan var, ne de soran. Buradan Antakya halkına sesleniyorum. Biz Antakya’nın ve Antakyalıların sorunlarını biliyoruz. Allah’ın izniyle, halkımızın teveccühüyle bu memlekete layık bir belediye başkanı olarak hizmet vereceğim. Bizim bu işi yapmaya hem yeteneğimiz var, hem ekibimiz, hem de yüreğimiz var. Hiç kimse ümitsizliğe kapılmasın. Biz Antakyalıların ümidi olmaya geliyoruz. İşimiz, gücümüz, gecemiz, gündüzümüz Antakya olacak. Hepinize göstermiş olduğunuz ilgiden, sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

BAŞKAN ADAYI DR. ASKSOY’DAN SERYAD MÜZİK EVİ’NE ZİYARET

Aksoy, Serinyol Mahallesi’nde kısa bir süre önce çocukların müzik eğitimini en iyi şekilde alması için Sanatçı Karsu Dönmez’in katkılarıyla açılan SERYAD Müzik Evi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yönetim Kurulu Başkanlığını CHP Antakya Belediyesi 1’inci sıra Meclis Üyesi Adayı Ethem Asker’in yaptığı SERYAD Müzik Evi’ni ziyaret eden Aksoy, müzik eğitimi alan minik çocukların yaptığı becerileri yakından inceledi. SERYAD Müzik Evi’nde müzik eğitimi alan miniklerden oluşan koro topluluğu Aksoy’un ziyareti anısına Güzel Günler Göreceğiz türküsünü hep birlikte seslendirdiler. Çocuklarla birlikte türkü söylemekten keyif aldığını belirten Aksoy, “CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ile birlikte SERYAD Müzik Evi’nde eğitim alan sevgili çocuklarımızı ve kıymetli eğitimcilerimizi ziyaret ettik. Toplumumuzun geleceğini şekillendirecek fidanlarımıza daha güzel koşullar sağlamak için çok çalışacağız. Her şey çocuklarımız için” dedi.

TAHTAKÖPRÜ MAHALLESİ’NDEN BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’A DESTEK

Tahtaköprü Mahallesi’nde ilgi ile karşılanan Aksoy, “Tahtaköprü Mahallesi’nde bizleri ağırladığınız için teşekkür ederim. Antakya’mıza daha iyi hizmet sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyız. Birlikte çalışarak, dayanışma içinde, Antakya’mızı ayağa kaldırarak daha yaşanabilir ve gelişmiş bir yer haline getirmek için çaba sarf edeceğiz. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.