BAŞKAN YILMAZ YENİ, ANTAKYA İÇİN ÇALIŞIYOR

BAŞKAN YILMAZ YENİ, ANTAKYA İÇİN ÇALIŞIYOR

ABONE OL
23 Haziran 2023 14:35
BAŞKAN YILMAZ YENİ, ANTAKYA İÇİN ÇALIŞIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, yeni Antakya’nın inşası için olduğu gibi temizliği için de dört koldan çalışmalarını sürdürüyor.

Kentin temizliğine büyük önem veren Başkan Yılmaz, ilçeye bağlı Akevler, Akasya, Aksaray, Serinyol ve Mansurlu Mahalleleri’nde bulunan çadır kentlerde ve parklarda çim biçme ve temizlik çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü de sözlerine ekledi.

VATANDAŞLARIN TALEBİ HEMEN YERİNE GELİYOR

Haşere, yılan, fare gibi hayvanların saklanmalarını önlemek, haşerelerin üreme alanlarını yok etmek amacıyla kent genelinde çim biçme çalışmalarını sürdüren Başkan Yılmaz, bu sayede kentin normale dönmesini de hızlandırıyor.

BAŞKAN YILMAZ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Antakya’nın toparlanması için dört koldan hizmetleri sürdüren Başkan Yılmaz’a hizmetlerinden dolayı vatandaşlar teşekkürlerini ilettiler. Beslenme ve giyim gibi çok sayıda yardımın yanı sıra vatandaşların güvenliğinin de park ve bahçe temizlikleri ile korunduğunu belirten vatandaşlar; “Çevredeki pisliklerin, çöplerin, enkaz kalıntılarının temizlenmesi bulaşıcı hastalıkların yayılmasını ve haşerelerin çoğalmasını önlüyor.

Bu anlamda Antakya Belediyesi vatandaşların sağlığını da koruyucu tedbirler alıyor. Çevre temizliği ve çim biçme çalışmaları ile de çadırlarımızın etrafı düzenlenmiş oluyor. Hizmetlerinden dolayı Başkan İzzettin Yılmaz’a ve tüm personellerine teşekkür ederiz” dediler.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.