BEDELLİ ASKERLİK SINIFLANDIRMA SONUÇLARI AÇIKLANDI

BEDELLİ ASKERLİK SINIFLANDIRMA SONUÇLARI AÇIKLANDI

ABONE OL
25 Ocak 2024 21:09
BEDELLİ ASKERLİK SINIFLANDIRMA SONUÇLARI AÇIKLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Millî Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bedelli askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandığını söyledi.

Sonuçlar e-Devlet kapısından veya askerlik şubelerinden öğrenilebileceğini belirten Tuğamiral Zeki Aktürk, “Yükümlülerin talep etmesi hâlinde celp dönemi değişikliklerini e-Devlet kapısından (askerliğim bütünleşik uygulaması) gerçekleştirebilmeleri mümkündür. Diğer yandan, Ankara’da One Tower Alışveriş Merkezindeki “Mehmetçiğin Kaleminden” isimli kara kalem resim sergimiz, 28 Ocak’a kadar açıktır. Sergimize tüm halkımızı bekliyoruz. Sonuç olarak başta Türk Silahlı Kuvvetlerimiz olmak üzere Bakanlığımızın tüm birlik ve kurumları Cumhuriyetimizin ikinci asrında, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve “Türkiye Yüzyılı” hedefleri doğrultusunda, terörle mücadeleden sınır güvenliğine, uluslararası misyonlardan insani yardım faaliyetlerine kadar çok geniş bir alanda, kendisine verilen tüm görevleri bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarıyla yerine getirecek ve asil milletimizin gurur kaynağı olmayı sürdürecektir.” Dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.