ÇETİNKAYA OTO YIKAMA HİZMETE DEVAM EDİYOR

ÇETİNKAYA OTO YIKAMA HİZMETE DEVAM EDİYOR

ABONE OL
13 Ocak 2024 19:23
ÇETİNKAYA OTO YIKAMA HİZMETE DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da çalışkanlığı ve titizliği ile marka olmayı başaran Çetinkaya Oto Yıkama hizmetleri deprem felaketinin ardından yeniden hizmete başladı.

Şahin Çetinkaya sahipliğinde detaylı temizlik ve pasta cila hizmetleri ile müşterilerinin 7/24 hizmetinde olan Çetinkaya Oto Yıkama, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde en çok hasar alan Antakya ilçesinde yaralarını kısa sürede sarmayı başararak daimi müşterilerine yeniden kaliteli hizmet vermeye başladı. Çevreyolu Honda Kavşağında iş yerini açarak araç sahiplerine hizmet vermeye başlayan Çetinkaya Oto Yıkama araçlarına bakım yaptırmak isteyenleri işyerine bekliyor.

ÇETİNKAYA: TÜM DOST VE MÜŞTERİLERİMİZİ BEKLİYORUZ

İşletme sahibi Şahin Çetinkaya haber merkezimize yaptığı açıklamada, “6 şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası en çok hasar alan Antakya İlçemizden bir an olsun ayrılmayarak işimizin başında olmayı hedefledik. Çetinkaya Oto Yıkama olarak detaylı temizlik ve pasta cila işlemleri hizmetlerimizle hemşehrilerimizin hizmetinde olmayı tercih ettik.

Çevreyolu Honda Kavşağında iş yerimizi açtık, tüm dost ve müşterilerimizi bekleriz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.