CHP’DEN ATSO VE HESOB’A ZİYARET

CHP’DEN ATSO VE HESOB’A ZİYARET

ABONE OL
20 Mart 2024 16:10
CHP’DEN ATSO VE HESOB’A ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve beraberindeki heyet, ATSO ve HESOB başkanlıklarına ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Lütfü Savaş’ın yanı sıra CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Antakya Belediye Başkan adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, ATSO ve HESOB’a bağlı oda başkanları hazır bulundu.

YILMAZ ESNAFIN SORUNLARINI HEYETE İLETTİ

Heyetin ilk ziyareti HESOB’a gerçekleşti. HESOB Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, heyete kent genelinde zorluklar içinde çalışmalarını sürdüren esnafların sorunlarını iletti. Esnafların her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu kaydeden Yılmaz, şimdiye kadar olan desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Yılmaz ziyaretle ilgili açıklamasında; “Hatay’ımızın ve esnaflarımızın genel durumunu istişare ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı sayın Milletvekilimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Antakya Belediyesi adayına ve misafirlerimize teşekkür ederiz” dedi.

İKİNCİ ZİYARET ATSO’YA

Başkan Savaş ve beraberindeki heyet ikinci ziyaretini Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştirdi. Heyeti ATSO Başkanı Hikmet Çinçin karşıladı. Ziyaretlerinden dolayı Başkan Savaş’a, Milletvekili Güzelmansur’a ve başkan adayı Aksoy’a teşekkürlerini sundu.

BAŞKAN YILMAZ ESNAFA GÜVENCE VERDİ

Ziyaretlerde konuşan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, esnaf camiasının sorunlarını bildiklerini ve çözüm için HBB olarak bugüne kadar ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Bundan sonra da esnafların yanında olacaklarını ifade eden Savaş, Belediyemiz, STK’lar ve meslek odalarımız ile koordineli bir şekilde el ele çalışacağız, Hatay için bir ve bütünüz. Antakya Ticaret Odası Başkanımız Hikmet Çinçin ve Oda yöneticilerimiz ile şehrimizin geleceğine dair kıymetli bir görüşme gerçekleştirdik. Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz ve üyeleri ile esnaf oda başkanlarını ziyaret ettik. 6 şubat Depreminde hayatını kaybeden Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’ü rahmetle andık. İşine dört elle sarılan esnafımızla Hatay’ımızı yine eski güzel günlerine el birliğiyle taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.